Di Vita går fra Fredrikstad til Ullern

Kenneth Di Vita Jensen spilte i fjor for Fredrikstad. Denne sesongen er han Ullern-spiller.

Kenneth Di Vita Jensen spilte i fjor for Fredrikstad. Denne sesongen er han Ullern-spiller. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

I fjor spilte holeværingen Kenneth Di Vita Jensen 1. divisjonsfotball for Fredrikstad. Nå har han meldt overgang til Ullern på nivået under.

DEL

25-åringen har valgt spill på Oslos vestkant ettersom han bor og studerer i hovedstaden.

– Mindre stress med reiser gjør at jeg kan heve meg både som student og fotballspiller, sier Kenneth Di Vita Jensen til Ullerns nettsted.

Han skryter også av starten på oppholdet i klubben.

– Jeg har også fått et bra inntrykk av det sportslige nivået og opplegget ut fra treningene jeg har vært på til nå. Det er selvsagt vanskelig å spå hvordan sesongen vil gå, men jeg skal bidra med alt jeg kan for at vi skal klare å havne på øvre halvdel, sier Kenneth Di Vita Jensen.

Ullern-trener Ole Johan Aas synes det er stort for 2. divisjonsklubben å sikre seg spissen med erfaring fra eliteseriefotball.

– Det er en kar med mye erfaring fra toppfotballen, og at han nå skal få dele sine ferdigheter og erfaringer med oss er noe vi gleder oss veldig til. Kenneth er en veldig fin og trygg person, og en god fotballspiller som glir rett inn i gruppa på og utenfor banen. Samtidig har jeg stor tro på at Kenneth kan ta nye steg hos oss, og om det ender med at han hjelper Ullern og/eller seg selv opp på høyere nivåer i fremtiden - så tror jeg det er fint mulig med en Ole Brumm-variant her. Vi gleder oss i hvert fall til å bli enda bedre sammen med Kenneth, sier han.

Kenneth Di Vita Jensen har levd litt av en nomadetilværelse etter at han dro fra Hønefoss etter 2013-sesongen. Han har siden den gang vært innom Jevnaker, Lommedalen, Moss, Ull/Kisa og Fredrikstad.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags