HBK spiller toppkamp i Grimstad i dag

TOPPSCORER: Silje Nyhagen (til venstre) håper på nye nettkjenninger i Grimstad i dag. Spissen har til nå 14 seriemål i 1. divisjon.

TOPPSCORER: Silje Nyhagen (til venstre) håper på nye nettkjenninger i Grimstad i dag. Spissen har til nå 14 seriemål i 1. divisjon. Foto:

HBKs damer møter toplaget Amazon i Grimstad i dag. Med minst ett poeng er Hønefoss i praksis sikret 1. divisjonspill i 2020.

DEL

Hønefoss Ballklubb har levert en sesong over forventning i kvinnenes 1. divisjon. Før dagens møte med Amazon, ligger HBK på fjerdeplass på tabellen med 30 poeng.

Med seier avanserer ringerikingene til andreplass, og med uavgjort er HBK i praksis klar for en ny sesong i landets nest øverste serie.

– Vi går selvsagt for seier, men vi møter et godt lag, og må nok kjempe hardt, sier trener Jan Gundro Thorstensen før oppgjøret i sørlandsbyen.

Han mønstrer sitt beste mannskap med disse 11 fra start:

Karolina Westbyn, Kristine Myrberg, Stina Berge, Charlotte Haddeland, Martine Falkeid, Guro Berge, Synne Kristine Hamborg, Anniken Eek, Jenny Strandheim, Iselin Nitter og Silje Nyhagen.

LES OGSÅ: Venter storinnrykk på Schjongstesten

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags