Luis i trøbbel i Kongsvinger

Luis Berkemeier Pimenta var hjelpetrener i HBK. Her sammen med Andrija Kaluderovic (t.v.) og Kamer Qaka.

Luis Berkemeier Pimenta var hjelpetrener i HBK. Her sammen med Andrija Kaluderovic (t.v.) og Kamer Qaka. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Det koker rundt tidligere HBK-trener, nå KIL-trener Luis Pimenta etter at spillende sportssjef Espen Nystuen ble vraket mot Sandefjord, skriver Glåmdalen.

DEL

Ifølge avisen reagerer ansatte og frivillige, minus spillerne, sterkt på Pimentas oppførsel. Flere skal ha uttalt at de ikke orker mer av portugiserens oppførsel.

Den tidligere HBK-assistenten har imponert i KIL, men skal indirekte ha stilt spørsmål ved klubbens lojalitet og ambisjoner under en seanse i VIP-rommet, siden han og assistent Gonzalo Pereira ikke var blitt enig med klubben om ny kontrakt.

Nå er det bruken av A-lagsspillere med lite spilletid som er kjernen, skriver Glåmdalen. Pimenta skal ha nektet reservene å spille for annetlaget i 3. divisjon.

Sist helg skal sportssjef Espen Nystuen ha overstyrt Pimenta og sendt en ikke navngitt spiller på B-kamp. Det fikk KIL-treneren til å reagere kraftig. Under et møte i sportslig utvalg hevdet Pimenta at Nystuen hadde ydmyket ham på et personlig plan. Konsekvensen ble at den Nystuen ble vraket mot Sandefjord.

Han avviser at Nystuen ble vraket som følge av en personkonflikt.

Slik svarer KIL-treneren på påstanden om at han skal være lite ydmyk:

– Jeg bryr meg ikke om hva andre mener, sier Pimenta.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags