– Hønefoss favoritter før neste sesong

LISTA: - Med signeringen av Alexander Groven viser HBK hvor lista ligger, mener Jørgen Tjernås.

LISTA: - Med signeringen av Alexander Groven viser HBK hvor lista ligger, mener Jørgen Tjernås. Foto:

Lørdag ble avdelingene for neste års 3. divisjon presentert, og Hønefoss Ballklubb utpekes som favoritter til opprykk av oddsekspertene i NordicBet - akkurat som i fjor!

DEL

– Hønefoss kan umulig være fornøyd med årets sesong, og vi tror de slår nådeløst tilbake. Våre oddssettere mener de er i ferd med å bygge et svært godt lag, og til tross for at denne avdelingen er vanskelig å spå, mener vi at Hønefoss er opprykksfavoritter i 2020, sier Adrian Haugskott, som jobber med odds på norsk fotball for tippeselskapet, i en pressemelding.

Oddsen på Hønefoss er satt til 2,20 og er lavest i avdelingen. FK Tønsberg, Oppsal og Ørn Horten følger på plassene bak med 5,00, 6,00 og 6,50.

Johnsen og Riise

Jørgen Tjærnås jobber som breddeekspert hos tippeselskapet. Han har vært med på å analysere avdelingene som i dag ble offentliggjort. Tjærnås sier følgende om avdelingen Hønefoss har havnet i:

– Dette er den tøffeste avdelingen. Her er det mange lag med opprykksambisjoner, og det blir garantert masse spennende toppkamper her. Profilmessig er det også en nydelig avdeling hvor tidligere Premier League-spillere Ronny Johnsen og John Arne Riise møtes til trenerduell i Tønsberg mellom FK Eik Tønsberg og Flint, forteller fotballeksperten før han fortsetter:

– Hønefoss blir for meg favoritter her, men FK Eik Tønsberg, Oppsal, Ørn Horten og kanskje Riises Flint er andre lag som bør kunne blande seg inn i toppen. En dårlig start ødela alt opprykkshåp for Hønefoss i år, og nå venter en knalltøff avdeling. Med signeringen av Alexander Groven viser HBK hvor lista ligger, og det tidligere eliteserielaget møter til seriestart som mine favoritter i april.

Vinneroddsene

NordicBets vinnerodds for 3. divisjon avdeling 2: Hønefoss – 2,20.

FK Tønsberg – 5,00.

Oppsal – 6,00.

Ørn Horten – 6,50.

Flint – 15,00

Follo – 16,00

Pors – 40,00.

Sarpsborg 08 2 – 45,00.

Strømsgodset 2 – 50,00.

Mjøndalen 2 – 55,00.

Fredrikstad 2 – 60,00.

Kråkerøy – 70,00.

Halse – 80,00.

Åssiden – 100,00.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags