Ahmed (28) skal hjelpe HBK til opprykk

SIGNERT: Ahmed El Amrani, med erfaring fra toppfotballen, har signert en kontrakt med HBK som strekker seg over to år.

SIGNERT: Ahmed El Amrani, med erfaring fra toppfotballen, har signert en kontrakt med HBK som strekker seg over to år. Foto:

HBK har den siste tiden vært på jakt etter en høyrebeint spiller som kan bekle back- og kantrollen. Nå er Ahmed El Amrani (28) på plass på AKA Arena, og skal forsterke HBK i jakten på opprykk.

DEL

– Han vil bidra aktivt på banen for at HBK blir å regne med i kampen om opprykk til Post Nord-ligaen, skriver HBK i en pressemelding.

Klubben informerer om at El Amrani har signert en kontrakt på to år.

HBK-trener Luke Torjussen har tidligere uttalt at klubben har vært på jakt etter en midtstopper og en høyreback for å komplettere troppen før seriestart. Nå er én av brikkene på plass. El Amrani tar også med seg solid erfaring fra høyere nivå.

– Ahmed er høyreback og spilte i hele fjor for Skeid i OBOS-ligaen. I 2016 spilte han for Ljungskile i Superettan (nest øverste nivå i Sverige). Han returnerte til Norge og spilte i 2017 for Stabæk i Eliteserien. I 2018 gikk reisen til Finland der han spilte for toppklubben Honka på øverste nivå, skriver HBK.

LES OGSÅ: Nøkkelspiller blir med videre: – Klar for å ta nye steg

Klubben skriver også at El Amranis tidligere trenere beskriver han som en offensiv forsvarsspiller som er god i duellspillet.

Neste uke får El Amrani muligheten til å vise seg fram for HBK i kamp. Etter skadetrøbbel og tre treningskamper uten seier så langt i oppkjøringen møter HBK divisjonskollega Fjøra i Valdreshallen 28. februar.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags