Får assistent i dag?

Av
Artikkelen er over 12 år gammel

Private årsaker lå til grunn for at spillerutvikler i Skeid, Ronny Holmedal, sa nei til å bli Kjell Sverre Hansen Wolds assistent i HBK. Ny assistenttrener kan bli klar i dag.

DEL

Ringerikes Blad snakket med Ronny Holmedal tirsdag. Skeid-treneren innrømmer at han fikk forespørsel fra den påtroppende HBK-treneren for ca. to uker side.

– Kjell Sverre har spurt meg. Det er sant, men det er private årsaker til at jeg nå velger Skeid fremfor Hønefoss. Hønefoss kunne ikke vært heldigere enn å få Wold som trener, og det ville vært fantastisk å jobbe samme med ham i Hønefoss. Private årsaker gjør at det vil bli lettere for meg å fortsette i Skeid. Det er ikke mer enn to uker siden jeg skrev en ny avtale som spillerutvikler i Skeid, sier Holmedal.

Holmedal er ikke overrasket over ryktene om at Wold skal søke etter HBK-assistent i Skeid-rekkene. Skeid har i en årrekke vært veldig gode på spillerutvikling og aldersbestemt fotball.

Ronny Holmedal ønsker ikke å opplyse om verken navn eller nummer på aktuelle Wold-kandidater, men fra en annen intern kilde får vi opplyst at Petter Halvorsen kan være en hyperaktuell mann for en jobb i Hønefoss. Halvorsen har jobbet tett med Kjell Sverre Hansen Wold i Skeid, og er i dag assistenttrener for Anders Jacobsen, hovedtrener i Skeid-laget som allerede er opprykksklare til 1. divisjon 2007.

Etter det Ringerikes Blad erfarer, kan både Kai Arild Lund og Even Juliussen også være aktuelle navn. Begge er engasjert som trenere i Skeids junior-elitestall. Også Geir Kvernmo kan være et hett navn.

Klubbdirektør Arne Dokken opplyser at en avgjørelse vil bli tatt veldig snart - kanskje allerede i dag. – Vi håper å komme i mål i løpet av onsdag. Da vil trener kabalen i HBK være klar, sier Arne Dokken.

Det som foreløpig er klart, er at Ole Bjørn Sundgot fortsetter som toppspillerutvikler. Alf Rune Svendsen fortsetter som keepertrener og Lars Erik Kortgaard fortsetter som juniortrener. I skrivende stund mangler altså Kjell Sverre Hansen Wold kun en assistenttrener.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags