Gå til sidens hovedinnhold

Disse lagene ser du i skolecup-finalene

Artikkelen er over 11 år gammel

Tirsdag ble de siste lagene klare for finalespillet i skolecupen i basketball, etter nok en kampdag med mye innsats og entusiasme. VIDEO:

Tre tirsdager på rad har skolene i distriktet spilt om plass i sluttspillet i skolecupen i basketball, og tirsdag ble de fem siste sluttspillplassene delt ut.

I gutteklassen for ungdomsskolene var det Hov og Sokna som kom gjennom nåløyet. Det skjedde ikke uten hard kamp. Hov måtte jobbe for å slå Haugsbygd med 24-20 i sin første kamp, før de tok klare seire mot Sokna og Hole. Sokna-elevene avgjorde til sin fordel i dagens siste kamp, da de slo Haugsbygd med 14-13 i en jevn kamp. Dermed ble det Sokna som fikk sluttspillplassen i stedet for Haugsbygd.

LES OGSÅ: Så glad blir man for en sluttspillplass

I jenteklassen for ungdomsskolene stakk Haugsbygd og Sokna av med plassene i sluttspillet. Haugsbygd var suverene i sine to kamper, mens Sokna tok den andre ledige plassen ved å slå Hole med 10-6 i det avgjørende oppgjøret.

Eikli tok sluttspillplassene både for gutter og jenter i klassen for barneskoler. Guttene måtte likevel slite hardt for å sikre plassen; i kampen mot Vang måtte det ekstraomganger til for å sikre 12-10-seier. Jentene fra Eikli hadde også et jevnt oppgjør mot Vang, som de vant med 8-6 til slutt. Dermed blir det lag fra Eikli som tar den siste ledige plassen i begge klasser.

Tirsdagens resultater:

Ungdomsskoler, gutter:

Hov-Haugsbygd 24-20, Hole-Sokna 3-8, Hole-Haugsbygd 15-25, Hov-Sokna 23-6, Hole-Hov 21-37, Haugsbygd-Sokna 13-14.

Ungdomsskoler, jenter:

Hole-Haugsbygd 4-18, Haugsbygd-Sokna 28-12, Hole-Sokna 6-10.

Barneskoler, gutter:

Vang-Eikli 10-12 (etter ekstraomganger), Vang-Sokna 3-12, Sokna-Eikli 6-16.

Barneskoler, jenter:

Sokna-Eikli 2-14, Sokna-Vang 4-20, Eikli-Vang 8-6.

LES OGSÅ: Tøffe tak i skolecupen