Gå til sidens hovedinnhold

Blogger på reiseside

Artikkelen er over 8 år gammel

Marius Bakken (16) fra Hønefoss er en av tre norske talenter som får etterlengtede sponsorkroner for innsatsen.

Reisenettsiden Momondo har inngått et samarbeid med totalt 27 unge talenter fra ni forskjellige land, i det internasjonale sponsorprogrammet «Local Fighters.» De unge representerer ulike talenter innenfor blant annet mat, mote, musikk og sport.

16 år gamle Marius Bakken fra Hønefoss er en av de tre utvalgte nordmennene. Han er et stort snowboardtalent, og nå får han 25.000 kroner til å satse på sin lidenskap.

LES OGSÅ: Årsbeste på hjemmebane

- Når jeg kjører på brett kan jeg føle friheten. Det er ingen grenser, og det finnes alltid noe kreativt ved sporten, skriver Marius i bloggen.

- Som aktiv på snowboard får man oppleve veldig mye – reise rundt i verden, delta i konkurranser eller cruise i pudder i bratte fjell.

Hønefoss-gutten går på NTG Geilo for å ha muligheten til å kombinere toppidrett og utdanning.

- NTG er kanskje Europas beste snowboardskole. Her får jeg best mulig treningsforhold med tanke på å utvikle meg som en internasjonal stjerne innen snowboard. Det er selvsagt drømmen, sier Marius.

- Gjennom 2013 følger vi tre norske lokale talenter. Vi er med dem på deres reise mot å oppnå målene deres, gjennom både oppturer og nedturer de møter på veien. Følg våre tre norske talenter og bli inspirert av deres mål og lidenskap, reklamerer Momondo.