Andreas Kullerud Larsen har først denne sesongen begynt å satse litt på lang løp, men fortsatt betegner han seg som hobbyløper.

- Jeg liker å trene, men rekker ikke å ta på meg joggeskoene mer enn to ganger i uken på grunn av jobben. På bakgrunn av det er jeg kjempefornøyd med det jeg har prestert i sommer og høst. Jeg hadde aldri løpt Furumomila, men etter denne positive opplevelsen, og en bra tid, blir det nok flere starter her. Ellers er jeg også fornøyd med 1.24 på halvmaraton i Ringeriksmaraton og tredjeplassen i Eggemomila fore en uke siden, sier Andreas.

Distriktets beste langdistanseløper, Robert Hansen, stilte til start på halvmila på Furumo denne gangen, men fikk løpet ødelagt på grunn mageproblemer.

Av andre lokale plasseringer tar vi med at Maria Aure fra RFIK ble nummer to i klasse 18-19 år på 5 km. Maren Vigerust Graff fra RFIK løp inn til fjerdeplass på samme distanse i klasse 16-17 år. I de eldste veteranklassene kunne både Ingebrigt Rygg (65-69) og Arne Oddvar Larsen (75-79), begge fra Hønefoss, hente førstepremier etter gode løp selv om de var alene i sine klasser på 5 km.

På 10 km ble Kaja Ruud Nesheim fra Tyristubben nummer to i klasse 16-17 år. Wenche Grinaker fra Ringkollen fikk andreplass i klasse 45-49 år. I klasse 50-54 år var Toril Eide Andersen fra RFIK alene og kunne ta imot førstepremie. I 55-59 år vant Tina Hillkirk fra Ringkollen. Thomas Ø. Rotherud fra Jevnaker ble nummer to i klasse 35-39 år. I klasse 50-54 år vant Øystein Ringnes fra Hytteplan Sport.

I tillegg deltok mange lokale i alle aldere i turmarsjer og barneløp. Totalt var 1.445 å finne med startnummer i årets utgave av Furumomila på Geithus.