Nå kan du melde på laget ditt til skolecupen i basket

 Skolecupen i basket har blitt en populær tradisjon. Her fra kampen mellom Veien skole og Sundvollen.

Skolecupen i basket har blitt en populær tradisjon. Her fra kampen mellom Veien skole og Sundvollen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Ønsker du å melde på lag til skolecupen i basket? Da er fristen fredag 15. desember.

DEL

Det opplyser arrangørene fra Hønefoss Basketballklubb, som i samarbeid med Hønefoss Sparebank arrangerer skolecupen i basket på nyåret.

Skolecupen i basketball er som vanlig for både barne- og ungdomsskoler.

Sluttspill i Hønefoss Arena

– Cupen vil også denne gangen bli arrangert i januar og februar, og tradisjonen tro tar vi sikte på å være ferdige med finalene til vinterferien, opplyser turneringsansvarlig, Svein Roger Eriksen i Hønefoss Basketballklubb.

Han forteller at klubben har fått mange gode tilbakemeldinger på formen cupen har hatt de siste årene, der sluttspillet har vært avviklet i Hønefoss Arena.

– I dette ligger det at skolen stiller med gutte- og jentelag, alt etter hva den enkelte skole har lyst til. Jenter kan spille på guttelag, men ikke omvendt. Vi tar sikte på å ha sluttspillet i Hønefoss Arena, som vi har hatt stor suksess med de to siste årene, sier Eriksen.

Arrangørene ønsker å få inn påmeldingene innen fredag 15. desember.

– Turneringsoppsettet vil bli satt opp i juleferien, og vi tar sikte på at skolene skal ha det klart ved skolestart i januar, sier Eriksen.

Ringerikshallen

De innledende rundene vil bli spilt i Ringerikshallen på dagtid, henholdsvis tirsdagene 16., 23. og 30. januar, og den enkelte skole får alle sine kamper på én og samme dag.

Eriksen opplyser at påmeldingene kan sendes i brev, ringes inn, sendes per SMS eller epost inn innen fredag 15. desember.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags