Basket-gutta måtte gi tapt i semifinalen

FORNØYDE: Det sa stopp i semifinalen, men HBBKs G16-lag var likevel fornøyde.

FORNØYDE: Det sa stopp i semifinalen, men HBBKs G16-lag var likevel fornøyde. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

I helga deltok HBBKs G16 i Regionsmesterskapet på hjemmebane i Hønefoss Arena. I semifinalen møtte de Bøler som vant Øst-serien i G16.

DEL

InnsendtEtter en jevn start på første periode klarte Bøler å kjempe til seg en ledelse etter ti minutter på 14–22. I den andre perioden var HBBK-gutta mer på og spilte jevnt med Oslo-laget. I denne perioden av kampen viste Kenan Keric gode takter for Hønefoss. Halvveis i kampen var stillingen 27–35 i favør Bøler etter 13–13 i andre periode.

HBBK åpnet best etter pause og knappet inn forspranget til 6 poeng halvveis i den tredje perioden. Bøler ville mest mot slutten og ledet 40–50 før de siste ti minuttene. Ti poeng er ikke umulig på ti minutter i basketball, men dessverre var det Bøler som var best i den siste perioden og rykket fra Hønefossgutta. 7–15 i siste periode ga sluttresultatet 47–65 til Bøler.

LES OGSÅ: Fra proffliv i Singapore og Libya til skolecup i Hønefoss Arena

ALL-STAR: HBBKs Szymon Biegajlo (venstre) ble plukket ut som en av turneringens beste spillere.

ALL-STAR: HBBKs Szymon Biegajlo (venstre) ble plukket ut som en av turneringens beste spillere. Foto:

Bronsefinale

Dermed ble det bronsefinale mot EB-85 som vi kjenner godt fra tre seriekamper tidligere i sesongen, en seier og to tap.

EB-85 åpnet klart best og ledet 4–12 etter fem minutter. De siste fire minuttene våknet virkelig Hønefossgutta og vant de minuttene 10–0 og ledet 15–14 etter en periode. Selv om HBBK fikk den første scoringen i andre periode, ble det dessverre EB-85 som dominerte perioden og vant 6–22 og ledet dermed med 15 poeng halvveis i kampen.

LES OGSÅ:

Et helt annet hjemmelag kom på banen i tredje periode og dominerte kampen og spiste sakte, men sikkert opp EB-85s ledelse. Før siste periode var differansen krympet til fire poeng, 43–47. Avstanden var den samme med fire minutter igjen av kampen og dessverre var det EB-85 som traff best mot slutten og sikret seg seieren med sluttstillingen 56–65. Szymon Biegajlo var svært god for Hønefoss denne kampen.

Under premieutdelingen etter kampen ble HBBKs Szymon Biegajlo fortjent tatt ut på turneringens All-Starlag etter å ha vært en viktig spiller for HBBK i begge kampene med henholdsvis 14 og 21 poeng og mange returer.

Disse spilte for HBBK:

Laget mot Bøler: Marcus Rovelstad 4, John Lagutin, Carl Chavez 7, Jonas Ingebo 2, Szymon Biegaljlo 14, Sebastian Hansen, Casper Hansen 7, Brage Trøften, Albin Rrahmani, Julian Torjussen 3, Kenan Keric 10, Florian Rrahmani.

Laget mot EB-85: Marcus Rovelstad 8, Brage Trøften, Carl Chavez 1, Jonas Ingebo, Szymon Biegajlo 21, Sebastian Hansen, Casper Hansen 14, Oliver Nævdal 6, Albin Rrahmani, Julian Torjussen 6, Kenan Keric, Florian Rrahmani.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags