Elin herjet for basketdamene

STORSEIER: HBBK Kvinner tok i helgen en overlegen seier, og Elin Kvisgaard scoret 32 poeng.

STORSEIER: HBBK Kvinner tok i helgen en overlegen seier, og Elin Kvisgaard scoret 32 poeng. Foto:

Av

Hønefoss BBKs damer møtte i helgen Oslostudentenes Idrettslag på bortebane, og tok en ny overbevisende seier.

DEL

InnsendtBasketdamene fra Hønefoss ga seg ikke før det sto hele 86–41 på resultattavla. Elin Kvisgaard ble HBBKs toppscorer med hele 32 poeng.

Perioderesultatene ble 24-6, 26-2, 18–16 og 18–17.

I hjemmekampen mot OSI tidligere i sesongen slet HBBK-damene noe spesielt i starten, men dro hjem en 15-poengsseier til slutt. Meget tidlig søndag morgen var damene klar til hoppball, og denne gangen leverte damene en svært god start.

De kjørte over OSI-damene, og ledet 24–6 etter første periode. OSI prøvde å forandre taktikk flere ganger, men ingenting kunne stoppe HBBK-damene, og da de fortsatte enda sterkere inn i den andre periode, endte det med en imponerende 50–8 ledelse halvveis.

LES OGSÅ: Ida (46) og Inger-Lise (45) holder fortsatt nivået – ny storseier for HBBK-damene

Det ble vanskelig å holde konsentrasjonen oppe, og det ble for mange bom på egentlig gode angrep utover i kampen. Damene ble enige om at de skulle i hvert fall ikke tape noen av periodene, og dette lyktes de med.

Et poeng i kampen var også at alle damene scoret. Neste helg er det spillefri, mens det helgen deretter, er kamper både lørdag og søndag. Det blir viktig for damene å vinne alle de gjenstående kampene, før det blir seriefinale mot Miners fra Kongsberg i Hønefoss Arena 21. mars.

Spillerne (poeng) i helgens kamp: Elin Kvisgaard (32p), Tuva Rotherud (4p), Lise Løken (16p), Ida Hamremoen (13p), Malene G. Høllo (10p) og Elisabeth Jin (4p).

LES OGSÅ: Pengedryss over lokale aktører: Får over 600.000 kroner i gaver

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags