30 jenter og gutter koste seg på basketskole

POPULÆR SKOLE: Interessen for den årlige basketskolen i romjulen var som vanlig stor. Hønefoss Basketballklubb har arrangert basketskole Her poserer de yngste deltakerne sammen med instruktører.

POPULÆR SKOLE: Interessen for den årlige basketskolen i romjulen var som vanlig stor. Hønefoss Basketballklubb har arrangert basketskole Her poserer de yngste deltakerne sammen med instruktører. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Også i år ble det arrangert basketskole i distriktet i romjulen, i regi av Hønefoss Basketballklubb. 30 jenter og gutter fikk opplæring i sporten.

DEL

Årets nyvinning var en oppdeling i to grupper. De yngste deltakerne fra andre til fjerde klasse utgjorde den ene gruppen, de var totalt 16 deltakere. Barna fra femte til syvende klasse utgjorde den andre gruppen, totalt 14 deltakere.

Alle på basketskolen fikk innføring i ballbehandling, skudd, pasninger, layup og spilling. Flertallet blant de 30 deltakerne hadde knapt spilt basketball tidligere utenom gymtimene på skolen. Også i fjor var det god stemning på basketballskolen.

Instruktører på basketskolen var trenere og spillere fra Hønefoss Basketballklubbs aldersbestemte lag. Disse var instruktører: Vibeke Eriksen, Even Mathilassi Lien, Sandra Myhre Kvamme, Mariell Lindstadhagen, Håkon Trume og Vetle Endrerud.

GLADE ELEVER: Her poserer de eldste basketskole-elevene på muntert vis.

GLADE ELEVER: Her poserer de eldste basketskole-elevene på muntert vis. Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags