- Bare surr i Hønefoss

Vegard Voll

Vegard Voll Foto:

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Vegard Voll (25) er ikke nådig i sin kritikk av HBK-ledelsens opptreden i forbindelse med kontraktsforlengelsene i høst.

DEL

Midtbanespillerens kontrakt er i ferd med å løpe ut og frustrasjonen over HBK-ledelsens oppførsel er stor.

- Det er bare surr i Hønefoss. Jeg orker ikke sitte her og vente på kontrakt. Om kort tid drar jeg hjem til Trøndelag for å se meg om etter en klubb der, forteller Vegard Voll til Ringerikes Blad.

- Hvordan synes du at HBK-ledelsen har håndtert kontraktsforhandlingene?

- Uprofesjonelt. Jeg har ikke opplevd maken i 2. divisjonsklubber engang. Det er rart at klubben ikke har avklart kontraktssituasjonen til mange spillere før sesongslutt.

Vegard Voll stiller seg også uforstående til klubbdirektør Arne Dokkens skarpe kritikk av spillerne etter 0-5 tapet mot Moss.

- Det er absolutt ikke riktig å gå ut og klage på spillerne. Det er ikke innsatsen det har stått på denne sesongen. Vi har løpt nok. Det blir håpløst å si noe annet, fastslår han.

- Kampen mot Kongsvinger ble spesiell. Vi kom under 0-3 allerede etter 20 minutter, etter både keepertabbe og sleivspark, og dermed var kampen på mange måter satt.

Voll synes at Arne Dokken, som alle andre i Hønefoss Ballklubb, bør gå i seg selv før han kritiserer andre.

- Jeg synes både spillere, trenere og klubbdirektør bør se på hva de selv har bidratt med, før de kritiserer andre. Jeg tror ikke Arne Dokken føler at han har gjort noen prikkfri sesong heller. Det er en klisje, men også Dokken bør se på seg selv, før han kritiserer andre, mener 25-åringen, som imidlertid tror at et "oppvaskmøte" kan være en god idé.

- Jeg tror klubben trenger et møte hvor trenere, spillere og ledelse snakker fritt ut. Fortrinnsvis et møte hvor også Dokken melder seg på, sier Voll.

Ferdig i HBK?

Vegard Voll har utviklet seg stort i løpet av de to årene han har spilt i Hønefoss Ballklubb. Han har tatt overgangen fra 2. divisjonsspill i Levanger til 1. divisjonsspill i Hønefoss på en god måte og etablert seg på laget. I år har Voll startet 23 kamper i 1. divisjon.

- Jeg var i møte med HBK-ledelsen i etterkant av kampen mot Mandalskameratene (24. oktober red. anm.) og sa at jeg ville ha gjennomsnittslønn i HBK. Tilbudet jeg fikk fra HBK var ikke i nærheten. De skulle komme tilbake til meg i etterkant av Skeid-kampen (28. oktober red. anm.), men jeg har ikke hørt noe, forteller Voll.

Nå kan midtbanespilleren ende i en Trondheimsklubb.

- Jeg kommer til å prate med flere klubber, men har mest lyst til å spille for et potensielt 1. divisjonslag, forteller han. Ranheim og Strindheim satser hardest av 2. divisjonsklubbene i Trøndelag. Ranheim er samarbeidsklubben til Rosenborg.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags