Gå til sidens hovedinnhold

Årsbeste ga JIF-seier

Artikkelen er over 13 år gammel

Jevnaker leverte årsbeste da topplaget Åskollen ble slått 3-1 hjemme. Tidligere keeper Ole Einar Larsen scoret ett mål, og skaffet JIF straffe.

- Klart årsbeste, konkluderte JIF-trener Fredrik Palerud Hansen etter en solid forestilling mot Åskollen. JIF-spillerne viste defensiv trygghet, samtidig som de skapte mye i kampen på kunstgresset på Jevnaker.

Ole Einar Larsen har gått fra keeperplass til spissplass, og mot Åskollen var han på topp i et 4-5-1-system. Før pause skaffet han JIF et straffespark som Brynjar Fagerås satte i mål, før han selv sørget for 2-0. Han skryter imidlertid mest av laginnsatsen bakover på banen.

- Defensivt var vi fryktelig bra i dag. Og da kommer det offensive også. Vi hadde bestemt oss på forhånd for å være trygge defensivt, og ligge i 4-5-1, og det gjennomførte vi 100 prosent, sier han.

JIF så lenge ut til å trygge 2-0-ledelsen greit etter pause, men sju minutter før full tid reduserte Åskollen. Bortelaget trykket på, men i stedet for å få utligning måtte de tåle at Kristian Orvang satte ballen i mål for JIF tre minutter på overtid. Dermed endte kampen 3-1.

- Dette var veldig viktig for oss. Særlig første omgang var bra, oppsummerte en godt fornøyd trener Fredrik Palerud Hansen.