Gå til sidens hovedinnhold

Årsbeste for juniorene

Artikkelen er over 12 år gammel

Juniorguttene i Hønefoss Basketballklubb leverte årsbeste da de slo Kjelsås i helgen. Like bra var det ikke da det ble tap mot 3B/Bærums Verk.

Kjelsås var motstander på hjemmebane i helgen, og HBBK fikk en kjempestart på kampen da det sto 15-1 midtveis i første periode.

Motstanderne kom noe mer med, men HBBK ledet likevel med klare 24-12 etter første periode. Etter en jevn start på neste periode dro HBBK fra, slik at det sto klare 46-22 etter to av fire perioder. Kampen var i realiteten avgjort, men HBBK fortsatte å spille aggressivt i forsvar. De to siste periodene endte med 16-7 og 23-16, slik at det hele endte med solide 85-45.

Hønefoss-guttene viste tidvis meget godt spill, og viste hva som bor i laget. Godt samspill både i angrep og forsvar førte til at de kontrollerte kampen fra start til slutt. Det var også gledelig at Martin Gustavson og Christoffer Manojlovic spilte flere minutter i hver periode uten å kjenne noe til skadene sine.

HBBKs lag, med scorede poeng i parentes: Kristoffer Solberg (7), Johannes Hansen, Martin Gustavson (15), Vetle B. Fredriksen (14), Magnus Jernslett (2), Stephen Lamin (6), Fartein Hope (8), Christoffer B. Manojlovic (9) og Henry McCarthy (24).

Kampen mot 3B/Bærums Verk ble tøffere. Laget var et hakk eller to bedre, og vant kampen mot HBBK klart. Hønefoss-guttene spilte tidvis brukbart i forsvar, men litt mange feilpasninger og skudd som ikke sitter gir store utslag mot så gode lag.

Mest gledelig i helgen var det å ha med igjen Martin Gustavson og Christoffer Manojlovic etter lange skadeavbrekk, og håpet er å få et løft fram mot kvalifiseringsturneringen til junior-NM, som går til helgen. HBBKs lag mot 3B/Bærums verk var: HBBKs lag: Kristoffer Solberg (7), Johannes Hansen, Martin Gustavson (1), Vetle B. Fredriksen (12), Magnus Jernslett, Stephen Lamin, Fartein Hope (4), Christoffer Manojlovic og Henry McCarthy (9).