Gå til sidens hovedinnhold

Årets HBBKer

Artikkelen er over 13 år gammel

Martin Gustavson ble kåret til Årets HBBKer da Hønefoss Basketballklubb arrangerte sesongavslutning på Veienmarka ungdomsskole.

Gustavson ble også klubbmester i straffeskyting etter totalt 31 treff på 50 skudd. Mesteren ble kåret etter at alle medlemmer har skutt 10 straffer på hver av de fem klubbkveldene som ble avholdt i løpet av sesongen.

Stort engasjement

Årets HBBKer-prisen fikk Martin for sitt store engasjement i klubben. Han har i løpet av sesongen 06/07 spilt både på gutte- og herrelaget.

I tillegg har han hjulpet til som lagleder for yngre lag på kamper og treninger, stilt opp som dommer, vært trener i Let´s Play-prosjektet og vært med på å arrangere skolecup og basketskole.

- Martin er et forbilde

- Han er også veldig flink til å oppmuntre andre spillere og får med seg alle på laget på en positiv måte. Martin er et stort forbilde for de yngre spillerne i klubben. HBBK er stolte av å ha en slik spiller, sier Tomas Johansen i HBBK.

Æresmedlem 1

Under sesongavslutningen på Veienmarka ble det også delt ut flere priser. Svein Roger Eriksen ble utnevnt til Æresmedlem i HBBK for sin årelange innsats i klubben.

Begrunnelsen for utnevnelsen var som følger:

"I oktober 1986 ble Hønefoss Basketballklubb stiftet av Svein Roger Eriksen og Ola Gravem Knutsen. HBBK har i år gjennomført sin 20. sesong og Svein Roger har vært aktivt med hvert eneste år. Svein Roger har vært aktivt med i klubben i alle disse 20 sesongene og har fungert som blant annet leder, sportslig leder og trener for lag i alle klasser fra mini til senior. Svein Roger har i alle sine roller vist et stort engasjement. Alle i HBBK er kjempetakknemlige for den innsatsen han har gjort for klubben disse årene".

Æresmedlem 2

Også Ola Gravem Knutsen ble utnevnt til Æresmedlem i HBBK for sin innsats i klubben.

Begrunnelsen var slik:

"Ola har fungert som trener i HBBK i en årrekke, både på aldersbestemte lag og ikke minst for våre seniorlag. Hans innsats har blant annet blitt kronet med opprykk til eliteserien med både damelaget og herrelaget. Høydepunktet må nok sies å være bronsemedalje i NM-sluttspillet for herrer sesongen 1998/99. Alle i HBBK er kjempetakknemlige for den innsatsen han har gjort for oss".