SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi satser på to hjemmefavoritter

Holstein Kiel-spillerRafael Czichos jubler sammen med Stephen Lewerenz etter en scoring sist sesong. (Frank Molter/dpa via AP)

Holstein Kiel-spillerRafael Czichos jubler sammen med Stephen Lewerenz etter en scoring sist sesong. (Frank Molter/dpa via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det er begrenset utvalg på Langoddsen denne mandagen. Vi har dog god tro på en favorittpreget hjemmedobbel.

DEL

Oddstips (Siste) Vi er på vei inn i en landslagspause og nyvinningen Nations League skal lanseres denne uka. Norge skal i aksjon hjemme mot Kypros torsdag og søndag venter bortekamp mot Bulgaria. Med landslagspause, så betyr det også at klubbfotballen på det øverste nivået, tar pause. Det bærer mandagens langoddsprogram preg av. Tre kamper fra Superettan, en kamp fra 2. bundesliga, en kamp fra Ligue 2 og en kamp fra Segunda i Spania er det «heteste» kampene i kveld.

Oddstips: Malaga skal tilbake til La Liga på direkten

Trav: Herman Tvedt taper ikke V5-avslutningen

NB! 105 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Lever direkte her!

Holstein Kiel - FC Magdeburg H 1,73 (spillestopp kl 20.25)
Generelt er favorittene alltid underbetalt på nivåene under Eliteseriene rundt omkring i Europa og det gjelder også kveldens kamper.

Klikk her for å levere dette tipset!

Holstein Kiel rykket opp til 2. bundesliga før fjorårssesongen og klarte seg med bravur på nest øverste nivå. Var med i kampen om direkte opprykk lenge, men endte tilslutt på 3. plass, fire poeng bak Nürnberg på 2. plass og direkte opprykk. Det betød at Holstein Kiel spilte playoff mot Wolfsburg om en ledig plass i denne sesongens Bundesliga. Men Wolfsburg vant begge oppgjørene og beholdt plassen sin i Bundesliga. Holstein Kiel leverte sterke 8-7-2 hjemme på Holstein-stadion forrige sesong. Er ubeseiret etter de tre første seriekampene denne sesongen, men står med to strake poengdelinger nå, etter den meget overbevisende 3-0 seieren borte Hamburg i seriepremieren.

NB! 105 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Lever direkte her!

Nyopprykkede FC Magdeburg vant 3. liga forrige sesong og rykket opp sammen med Paderborn. Ned til Karlsruhe på 3. plass var det hele 16 poeng. Var klart best hjemme (15-3-1), borte var det litt mer variable takter (12-1-6). Tapte seriepremieren i 2. bundesliga mot St. Pauli (1-2), men har deretter to strake poengdelinger mot hhv Erzgebirge Aue (0-0 borte) og 1-1 mot Ingolstadt hjemme.

Holstein Kiel har normalt bra sjanse til tre poeng i kveld og 1,73 er helt grei hjemmeodds.

AFC Eskilstuna - GAIS H 1,60 (spillestopp kl 18.55)
Superettan der serierunde 21 av 30 avsluttes med tre kamper i kveld. AFC Eskilstuna rykket opp til Allsvenskan før sesongen 2016/17, men endte helt sist der og rykket rett ned igjen. Men henger med i tetkampen i Superettan og ligger på 3. plass (to øverste rykker direkte opp, treeren spiller kvalik) med 38 poeng før kveldens kamp. Opp til serieleder Helsingborg er det ni poeng (men AFC har kveldens kamp tilgode) og opp til Falkenberg på 2.plass skiller det fem poeng (likt antall kamper - Falkenberg spiller borte mot Östers i kveld).  Halmstad på 4. plass er kun ett poeng bak. Serieleder Helsingborg har nest færrest baklengsmål i Superettan med 21, mens særdeles gjerrige AFC Eskilstuna står med ni baklengsmål. Er fortsatt ubeseiret hjemme (6-4-0) og laget står uten tap på de sju siste seriekampene (3-4-0).

Sjekk alle de nye Premier League-draktene her!

Det var stilt visse forventninger til GAIS foran sesongen, men Gøteborg-laget har ikke innfridd. Ligger på 9. plass (av totalt 16 lag) før kveldens kamp med totalt 26 poeng. Ned til kvalikplass er det åtte poeng, mens det altså er 12 poeng opp til AFC på 3. plass. 3-4-3 både hjemme og borte. Formen er helt på det jevne med 1-2-2 på de fem siste seriekampene.

AFC Eskilstuna har hatt ganske høy uavgjortfrekvens i det siste, men er berettigede favoritter i kveld og vant 3-0 i tilsvarende serieoppgjør i Superettan for to sesonger siden (opprykkssesongen til AFC). 1,60 i hjemmeodds er som det må være og kombinert med seier til Holstein Kiel får vi en hjemmedobbel til 2,77 i odds.

Klikk her for å levere dette tipset!