SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Spurs suser videre

Tottenham og Lucas Moura (t.v.) er på gangHer jubler Moura etter å ha scoret i en treningskamp mot Inter i sommer. (AP Photo/Gregory Bull)

Tottenham og Lucas Moura (t.v.) er på gangHer jubler Moura etter å ha scoret i en treningskamp mot Inter i sommer. (AP Photo/Gregory Bull) Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Tottenham har full pott etter de tre første serierundene. Søndag venter bortekamp mot Watford som også står med full pott.

DEL

Oddstips  (Siste) Det er et strålende langoddsprogram vi har foran oss søndag. Det skal spilles tre kamper i Premier League der både Manchester United, Arsenal og Tottenham skal ut i hver sin bortekamp. I Eliteserien er det seks kamper som skal spilles, med Lillestrøm - Vålerenga som den store kampen. Ellers er det full runde i OBOS-ligaen, det er kamper både i Postnord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen. Ellers er det kamper i både Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Allsvenskan og den danske superligaen.

Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddstips: Mourinho lurer alltid Burnley-manageren

Oddstips: Nå ryker Blackburn

Oddstips: Feit søndagsdobbel fra OBOS-ligaen

Oddstips: Arsenal-seier til flotte 3,75 i odds

Søndagskupongen: Manchester United får ikke full tillit på søndagskupongen

Watford - Tottenham pause/fulltid dobbel U/B - 4,00 (spillestopp kl 16.55)
Etter de tre første serierundene var det fire lag som stod med full pott i Premier League og her møtes to av dem.

Klikk her for å levere dette tipset!

Watford med full pott men har også hatt et veldig takknemlig skjema. 2-0 hjemme mot Brighton i seriepremieren, deretter 3-1 borte mot Europa League-tenkende Burnley og sist søndag 2-1 seier hjemme mot Crystal Palace. Watford gjorde det bra i fjorårssesongen og endte på 14. plass etter blant annet fine 7-6-6 på hjemmebane.

Se alle de nye Tottenham-draktene her!

Manager Javi Gracia skiftet hele laget til ligacupkampen mot Reading i midtuken, men nå blir det nok toppet lag. Tom Cleverley er fortsatt ute, mens Gerard Deulofeu er på gang igjen etter skadefravær og aktuell for benken.

Sjekk alle de nye Premier League-draktene her!

Tottenham imponerte på ingen måte i seriepremieren borte mot Newcastle, men vant 2-1 og det var det som betydde noe den dagen. Så ble det overbevisende 3-1 seier hjemme mot Fulham i den andre serierunden.

Mandag var laget under hardt press i den første omgangen borte mot Manchester United, men slapp unna baklengsmål og endte opp med å vinne 3-0 etter en sterk andreomgang. Førstekeeper Hugo Lloris er ute med skade og Moussa Sissoko med en hamstringsskade, men sistnevnte har også vært ute i de to foregående kampene.

0-1-2 på de tre foregående seriekampene etter at Watford rykket opp til Premier League før sesongen 2015/16. 1,57 på ren Tottenham-seier er nok som det må være, men bedrøvelig odds å sette innsatser på.  Vi tror det blir tett og jevnt i første omgang, og at Tottenham avgjør etter hvilen. Det betyr altså at vi spiller U til pause og B etter ordinær tid. Oddsen på dette utfallet er spreke 4,00.

Klikk her for å levere dette tipset!

Kommentarer til denne saken