SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Portugal og Italia blir jevnspilt

Jorginho jubler etter å ha scoret 1-1-målet til Italia på straffespark i kampen mot Polen fredag. (AP Photo/Antonio Calanni)

Jorginho jubler etter å ha scoret 1-1-målet til Italia på straffespark i kampen mot Polen fredag. (AP Photo/Antonio Calanni) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det meste tyder på at det blir jevnt mellom Portugal og Italia i kveldens Nations League-kamp i Lisboa.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Mandagens langoddsprogram er naturligvis preget av landslagspausen vi er inne i, og det er lite seriefotball på menyen. Men det er åtte kamper fra Nations League som skal spilles, i tillegg til en privatlandskamp mellom Russland og Tsjekkia. Ishockeysesongen er også i gang noen steder og det spiller fire kamper i KHL i dag. Utover dette er det et par kamper fra Norsk Tipping-ligaen her hjemme og tre kamper fra dansk 1. divisjon.

Oddstips: 4,65 i odds på skotsk sjokktap

Oddstips: Glimrende mulighet for Sverige

Trav: Deilig V4-lunsj fra Sverige

Trav: Høitomt vinner V5-avslutningen

NB! 124 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Lever direkte her!

Portugal - Italia U 3,00 (spillestopp kl 20.40)

Regjerende Europamester Portugal røk litt skuffende ut allerede i åttedelsfinalen i sommerens VM etter 1-2 tap mot Uruguay. Cristiano Ronaldo er ikke med i troppen til denne landslagssamlingen, men ellers er de øvrige med. Portugal er naturligvis i divisjon A i Nations League og er i gruppe med Polen og Italia.

Klikk her for å levere dette tipset!

Spilte privatlandskamp hjemme mot Kroatia torsdag og den kampen endte 1-1. Joao Moutinho har gitt seg på landslaget og hans lagkamerat i Wolverhampton, Ruben Neves, spilte sentralt sammen med William Carvalho og det er ventet at begge får fornyet tillit som de to defensive midtbaneankerne i kveld. Andre Silva var spiss torsdag og er ventet å spille spiss også i kveld. Fernando Santos er fortsatt trener for Portugal.

NB! 124 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Lever direkte her!

For første gang på over 50 år måtte altså Italia se et VM-sluttspill hjemmefra, etter å ha røket ut for Sverige i playoffen. Røk ut i kvartfinalen på straffesparkkonkurranse mot Tyskland i EM 2016, og var tapende finalist i EM 2012 mot Spania. Roberto Mancini tok over i mai og har åpnet med 2-1-seier mot Saudi-Arabia, 1-3-tap for Frankrike samt 1-1 mot Nederland. Mario Balotelli er forøvrig med igjen i landslagstroppen og han startet Nations League-kampen hjemme mot Polen fredag kveld. Kampen endte forøvrig 1-1. Det er ikke utenkelig at trener Roberto Mancini gjør noen endringer til kveldens bortekamp på Estadio De Luz i Lisboa.

Italia har faktisk vunnet fire av dem siste innbyrdes mellom lagene. Alt tyder på at kveldens kamp blir jevnspilt og uavgjort er det mest nærliggende. 3,00 er oddsen på U i kveld, og det blir vårt spill.

Klikk her for å levere dette tipset!