SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Frekk søndagsdobbel fra OBOS-ligaen

Nest Sotra mot Mjøndalen i Obosligaen på Ågotnes Sotra
Steffen Landro

Nest Sotra mot Mjøndalen i Obosligaen på Ågotnes Sotra Steffen Landro Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

To formsterke hjemmelag spilles i denne dobbelen fra OBOS-ligaen.

DEL

Oddstips  (Siste) Det er et strålende langoddsprogram vi har foran oss søndag. Det skal spilles tre kamper i Premier League der både Manchester United, Arsenal og Tottenham skal ut i hver sin bortekamp. I Eliteserien er det seks kamper som skal spilles, med Lillestrøm - Vålerenga som den store kampen. Ellers er det full runde i OBOS-ligaen, det er kamper både i Postnord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen. Ellers er det kamper i både Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Allsvenskan og den danske superligaen.

Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddstips: Tottenham ser seg ikke tilbake

Oddstips: Arsenal-seier til flotte 3,75 i odds

Oddstips: Nå ryker Blackburn

Oddstips: Mourinho lurer alltid Burnley-manageren

Søndagskupongen: Manchester United får ikke full tillit på søndagskupongen

Nest-Sotra - Strømmen H 2,20 (spillestopp kl 17.55)
Steffen Landro er i ferd med å gjøre en trenerbragd med nyopprykkede  Nest-Sotra som var tippet å gå rett ned igjen før sesongen. Etter å ha tatt skalpen på Viking i Stavanger 5. august, gikk laget likegodt å hen og tok alle poengene borte mot Aalesund forrige søndag.

Klikk her for å levere dette tipset!

Faktisk har Nest Sotra slått Aalesund og Viking både hjemme og borte denne sesongen og tatt 12 poeng i de fire kampene. 10 poeng på de fire siste seriekampene er det blitt og faktisk er det slik at dersom Nest Sotra tar tre poeng søndag, så forlater alt snakk om nedrykksstrid og blander seg inn i playoffstriden. Ligger på 8. plass før denne runden med 29 poeng og har kun tre poeng opp til Tromsdalen på 6.plass og den siste playoffplassen. Totalt 4-2-4 på hjemmebane.

Sjekk alle de nye Premier League-draktene her!

Strømmen tok tilbake kvalikplassen fra Florø etter den forrige serierunde, fordi Florø tapte sin hjemmekamp mot HamKam, mens Strømmen vant 3-2 hjemme mot Ull/Kisa. Strømmen står med 19 poeng og har fem poeng opp til Notodden på sikker plass, men kun ett poeng ned til Florø på direkte nedrykk. 15 av lagets 19 poeng er tatt hjemme, bortetallene viser fæle 1-1-8.

2,20 på hjemmeseier er fin odds og spilles. Jeg dobler dog spillet med en annen hjemmeseier fra OBOS-ligaen.

NB! Over 100 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Kongsvinger - Sogndal H 2,15 (spillestopp kl 17.55)
Meget sterke 8-2-2 på de tolv siste seriekampene for Kongsvinger, men det er likevel fortsatt ni poeng opp til Mjøndalen på 2. plass og direkte opprykk. Lagene tre til seks når som kjent playoff og Kongsvinger er på 5. plass. 7-0-4 totalt på Gjemselund, der seks av de sju siste er vunnet.

NB! Over 100 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Tre strake tap for Sogndal som stod med 8-2-0 på de ti foregående. Dermed sakker laget akterut i kampen om direkte opprykk. Etter 3-4 tapet hjemme mot Mjøndalen tirsdag kveld, er det nå seks poeng opp til nettopp Mjøndalen på 2. plass. Solide 5-3-2 på bortebane.

Kongsvinger er i knallform, mens Sogndal er i kjempetrøbbel. Jeg tror opptureren fortsetter for Kongsvinger og spiller hjemmeseier til 2,15 i odds.

Det gir oss en hjemmedobbel i OBOS-ligaen til spreke 4,73 i totalodds.

Klikk her for å levere dette tipset!

Kommentarer til denne saken