Gå til sidens hovedinnhold

Sommeravslutning for Ådal pensjonistforening

Innsendt:

Berit ønsket velkommen til de 52 medlemmene som hadde meldt seg på. Det var veldig koselig å se så mange i Ådal kirkestue, ni måneder siden forrige møte.

Ove Reidar Venås var dagens musiker og han spilte til den fine sangen vi hadde fått fra en av våre medlemmer. Den het: Tanker om Coronaåret.

Så holdt vi ett minutt stillhet for to av våre medlemmer som hadde gått bort, Gerd Tangestuen og Tutt Midthaug.

Det var kommet takkekort fra Anders Skrataas som hadde fylt 80 år og Inger Støen som hadde fylt 75 år.

Vi har bestilt ny hjertestarter da den gamle ble for dyr, og vi skal prøve å få til et kurs i høst.

Årsmøte vi hadde for en tid siden gikk fint. Valgkomiteen hadde vært flink, for alle tok gjenvalg.

Fretex: det er blitt mindre klær, men det virker som kvaliteten er blir bedre.

Bingoen: Her blir det en pause på to år. Årsaken er at flere lag og foreninger er med, og alle skal ha sin del av overskuddet.

Førjulstreff for pensjonister i Ringerike kommune blir på Klekken hotell den 30. november. I utgangspunktet for enslige/eldre pensjonister. Det blir middag og underholdning. Innbydelser vil bli sendt. Dette er samarbeid mellom Ringerike kommune, Frivilligsentralen, Sokna, Ådal, Tyristrand og Hønefoss pensjonistforeninger.

Berit gratulerte oss med lønnspålegget.

Storefjell 21–24 juni: Der var det 200 deltakere og det blir et nytt treff 6–9 september. Det er bare å ringe hotellet hvis dere vil være med.

Julebord blir på Sokna 9. desember hvis koronasituasjonen er som nå, og det blir medlemsmøter i august, september og oktober.

Så var det tid for rømmegrøt og spekemat, og det smakte godt. Etterpå var det litt trim med pilkast og hesteskokasting. Etter gikk vi inn for å høre masse fin sang og musikk. Ove Reidar Venås spilte og sang alt fra Alf Prøysen til Bob Dylan. Veldig fint å høre på.

Og så var det tid for kaffe, kaker og premieutdeling.

Til slutt takket Berit for at så mange hadde møtt opp og for fin musikk, og ønsket alle en fin sommer og vel møtt til møte i august.

God sommer til alle pensjonister.

Sekr.

Anders Skrataas

Kommentarer til denne saken