E16 ved Sollihøgda er åpen for normal ferdsel

Ikke noe kø: Trafikkameraet til Statens vegvesen på Sollihøgda viser at køen er borte, men snøen har startet å legge seg oppe i høyden. Det advares mot glatt veibane.

Ikke noe kø: Trafikkameraet til Statens vegvesen på Sollihøgda viser at køen er borte, men snøen har startet å legge seg oppe i høyden. Det advares mot glatt veibane. Foto:

DEL

Veitrafikksentralen Øst meldte på Twitter klokken 11.19 at strekningen E16 Sandvika-Sollihøgda var helt eller delvis stengt på grunn av et vogntog som sperrer det ene kjørefeltet nordover.

Klokken 13.21 melder Veitrafikksentralen Øst at veien er åpen for normal ferdsel.

Veitrafikksentralen Øst legger også til at de oppfordrer trafikantene til å avpasse farten etter forholdene og kjøre forsiktig. Det kan stedvis være utfordrende kjøreforhold.

De skal ha alt av mannskap er ute for å gjøre tiltak.

Snø: Trafikkameraet til Statens vegvesen på Sollihøgda viser at snøen har startet å legge seg oppe i høyden. Snøværet har vært meldt i flere dager.

Snø: Trafikkameraet til Statens vegvesen på Sollihøgda viser at snøen har startet å legge seg oppe i høyden. Snøværet har vært meldt i flere dager. Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken