Skogeierne hadde digitalt årsmøte for første gang: – Vil ikke bli en syvende far i huset

HØYKONKUNKTUR: – Fjoråret vil bli husket som det siste året i en av de lengste høykonjunkturene vi har hatt i skogbruket, sa Olav Breivik på årsmøtet.

HØYKONKUNKTUR: – Fjoråret vil bli husket som det siste året i en av de lengste høykonjunkturene vi har hatt i skogbruket, sa Olav Breivik på årsmøtet. Foto:

 For syvende gang ble styreleder Olav Breivik gjenvalgt på Viken Skogs årsmøte.

DEL

– Jeg takker for tilliten, og det er hyggelig å få så bred oppslutning, men jeg har ikke tenkt til å bli en syvende far i huset, sa Breivik på årsmøtet ifølge en pressemelding.

Han ble valgt på Viken Skogs første digitale årsmøte, og Breivik er imponert over skognæringens vilje og evne til endring i den vanskelige koronakrisen.

Strømmehotell

Årsmøtet ble arrangert på Strømmehotellet, General Hotell i Hole, der representantene fulgte møtet via Teams.

Viken Skog-konsernet økte omsetningen med fire prosent til 2,45 milliarder kroner og leverte et positivt driftsresultat på 32,4 millioner kroner i 2019. Finansresultatet ble på 36,6 millioner kroner, og det ga et årsresultat på 64,3 millioner kroner

– Det siste året

Konsernet omsatte 3,4 mill. kubikkmeter, som ga en markedsandel på rundt 30 prosent i Norge.

– Fjoråret vil bli husket som det siste året i en av de lengste høykonjunkturene vi har hatt i skogbruket. Den har vi i Viken Skog utnyttet godt, og vi har nå et selskap som er sterkere rustet enn noen gang til å takle usikre tider som de vi nå er inne i, sa Breivik.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.