Før torsdagens kamp sto begge lagene med 20 poeng. Det er mye som tilsier at enten Panthers eller Manglerud Star må ta til takke med åttendeplassen i serien. Det vil i så fall bety sluttspill i mars.

Kom best i gang

Det var gjestene fra Oslo som kom best i gang. Etter fire minutter sendte Christoffer Larsen Berger bortelaget i ledelsen. Hjemmelaget dominerte perioden, men selv med 15 forsøk på Albert Adamsen, måtte Panthers gå målløse i garderoben.

Se høydepunktene i videovinduet under:

Etter pause fortsatte kampbildet på samme måte. Hjemmelaget styrte spillet, og fikk motstanderlaget dypt i banen. Gjestene forsvarte seg godt, og perioden endte uten scoring.

Økte ledelsen

I tredje periode satte Mats Henriksen pucken i mål, og økte ledelsen til 0–2. I sluttminuttene tok hjemmelaget ut keeper Mattias Petterson. Dette utnyttet Manglerud Star.

Med 90 sekunder igjen på klokka satte Kjetil Martinsen inn kampens siste scoring. Dermed endte det med 0–3 seier for Oslo-laget.

Assistenttrener i Panthers, Per Braxenholm, var en skuffet mann etter kampslutt:

– Det var en frustrerende kveld. Dette er en kamp vi burde ha vunnet, men alle har en svak kamp av og til. Vi klarte dessverre ikke å score i kveld. Vi ser fram mot kampen mot Sparta på søndag.

Ringerike sin beste spiller: Leonards Rimjans.

Manglerud Star sin beste spiller: Albert Adamsen