Er du fra Jevnaker eller bor du på Sokna? Kanskje er du spesielt interessert i sport, Ringeriksbanen eller næringsliv? Eller kanskje er det viktigst for deg å følge med på nyheter fra trafikken eller få det med deg når nødetatene er ute med blålys?

Med den nye versjonen av appen vår, har du nå mulighet til å få varsler på de temaene du selv er mest nysgjerrig på. Du kan bli varslet om det du er aller mest interessert i sekunder etter at Ringerikes Blad har publisert saken.

Slik gjør du det

Vi har valgt ut 20 ulike varslingstagger (se faktaboks), og her kan nok de fleste finne noe som treffer deg.

Slik går du fram for å få nyhetsvarsler i den oppdaterte Ringerikes Blad-appen:

1. Åpne appen. Trykk deg inn på «For deg» (på linja nederst i mobilvinduet).

2. Klikk deg inn på «Nyhetskilder» øverst til høyre, eller klikk på den hvite boblen med «Legg til» i toppen av appen.

3. Klikk en gang på kategorien du er interessert i for å få saker fra denne kategorien i «For deg»-strømmen og nyhetsvarsel.

4. Ønsker du bare å få sakene i «For deg»-strømmen, men ikke nyhetsvarsel? Klikk på bjella - da følger du denne kategorien i «stillemodus».

Etter at du har valgt de «Nyhetskildene» du er interessert i, vil disse dukke opp som hurtigtaster formet som en sirkel øverst i appen. Her kan du klikke deg inn på den aktuelle kategorien for å komme direkte til en underside med bare saker fra denne kategorien.

OBS! For at dette skal funke, må du velge «Tillat varslinger» for appen Ringerikes Blad på innstillinger på mobilen din.

Varslingstagger i Ringerikes Blad

Hønefoss
Jevnaker
Hole
Sokna
Ådal
Tyristrand, Ask og Nakkerud
Økonomi og næringsliv
Politikk og samfunn
Arbeidsliv
Bolig og eiendom
Ringeriksbanen
Sport
Kultur
Trafikk
Debatt
Helse og omsorg
Skole og utdanning
Kriminalitet og rettsvesen
Blålys

Du kan velge alle, eller bare noen. Det er helt opp til deg. Er du ikke interessert i nyheter fra et sted eller innenfor et felt, kan du helt enkelt velge disse bort i din egen, skreddersydde nyhetsfeed - rett på mobilen.

Har du iPhone/iPad, kan du laste ned appen her. Android-brukere kan laste ned appen her. (OBS: Foreløpig fungerer varslene bare for iPhone/iPad.)