Gå til sidens hovedinnhold

Silje (25) kan bli kåret til årets spiller

Artikkelen er over 1 år gammel

– Jeg setter veldig pris på nominasjonen, sier Silje Nyhagen på A-laget til HBK-kvinnene.

Fotballfesten er en feiring av de nylig avsluttede sesongene i Toppserien, Eliteserien, OBOS-ligaen og 1. divisjon. Det deles ut flere priser, og i år er Silje Nyhagen fra HBK en av tre kandidater til tittelen Årets spiller. Det skriver toppfotballkvinner.no.

Vinneren blir presentert i forkant av Fotballfesten 2. desember. Festen og utdelingen vises på MAX klokken 21 denne kvelden.

– Jeg setter veldig pris på nominasjonen, og det gir enda mer motivasjon inn mot neste sesong. Jeg har mange som har hjulpet meg masse i år og jeg vil takke dem og laget mitt, sier Silje Nyhagen til Ringerikes Blad onsdag.

Dette skriver juryen om Silje Nyhagen fra Hønefoss:

"25-åringen har vært et bankende hjerte i et meget spennende og hardtsatsende Hønefoss-prosjekt. Som nyopprykket klubb kjempet de allerede i år om tabelltoppen i 1. divisjon helt til siste runde. Med mål og målgivende har Nyhagen gitt resultater, rutine og kvalitet til Hønefoss i år."

Nyhagens to rivaler er toppscorer i 1. divisjon Celine Nergård fra Fløya (22 mål), og 17 år gamle Joshualyn Reeves, Øvrevoll Hosle.

Juryen som har valgt ut de nominerte har bestått av eksperter, kommentatorer og journalister:

  • Sindre Vian, kommentator for Amedia og skribent for Toppfotball Kvinner
  • Alexander Straus, U23-landslagstrener
  • Knut Andreas Stenseth, Østlandets Blad
  • Olav Traaen, NRK
  • Morten Morisbak Skjønsberg, NRK

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.