Gå til sidens hovedinnhold

Savner gode planer | Anne-Berit Haugen Rijken

Artikkelen er over 1 år gammel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg leser med undring Lise Bye Jøntvedt (H) sitt leserinnlegg: « Byplanen er vedtatt: Nå kan vi satse på elvelangs »

• Det er kjempebra at Lise Bye Jøntvedt (H) ser at «Elvelangs kan bli byens stolthet og noe vi liker å vise fram til turister og andre som besøker oss.»
• Det er kjempebra at Lise Bye Jøntvedt (H) ser at «Elvelangs vil uten tvil vil være positivt for folkehelsen.»
• Det er kjempebra at Lise Bye Jøntvedt (H) mener at «fortsettelsen av Elvelangs fra Petersøya til Schjongslunden bør være det prosjektet Ringerike realiserer først.»

Det jeg ikke forstår i Lise Bye Jøntvedt (H) sitt leserinnlegg, er at hun kun snakker om den delen av Elvelangs som ligger på østsiden av Hønefoss by.

I leserinnlegget savner jeg sterkt en beskrivelse av de delene av Elvelangs som ligger midt i byens hjerte; nemlig ved bybrua, langs fosseutløpet og fossen.

Jeg er bekymret for utviklingen av områdene Tippen, Øya og videre vestover mot stasjonen. På nordsiden av fossen, har vi allerede Nordre park og en del stier som følger elveløpet videre vestover.

Med dette ber jeg alle politikere om å tenke seg nøye om, før de tar endelige avgjørelser om utviklingen av Tippen og Øya. Det som til slutt blir stående i disse områdene, har stor betydning i forhold til om Hønefoss by skal klare å bli en mer attraktiv by, eller ikke.

Jeg oppfordrer kommunens politikere om å danne et bedre samarbeid med byens borgere, i forhold til å finne gode, framtidsrettede løsninger for Tippen og Øya.

Kommentarer til denne saken