Torsdag 2. februar deltok til sammen ni lag på den månedlige quizen på biblioteket. Tradisjonen tro serverte quizmaster Håvard Krågsrud 40 varierte spørsmål, og lagene fikk bryne seg på de fleste kategorier.

Alle som ønsker kan delta på quiz-kveldene på biblioteket. Det betyr at også de som ikke har eget lag, kan møte opp og bli med å forsterke et lag som ikke er fulltallig. Det er maks seks personer pr. lag.

Denne kvelden benyttet de to lagene Dr. Stockman og Gode venner anledningen til å slå seg sammen ettersom begge lag manglet noen av sine faste deltagere.

Dermed utgjorde de plutselig en svært kunnskapsrik kvartett, som delte seieren med laget Virrerafse etter 40 spørsmål. Quizmasteren hadde et ekstra-spørsmål på lager, og dermed ble kveldens vinner kåret.

Som vanlig ble de trukket ut uttrekkspremier blant alle som deltok. To gratisbilletter fra Hønefoss kino ble delt ut, og i tillegg sikret laget De grønne seg kveldens bokpremier fra biblioteket.

Neste quiz på biblioteket er torsdag 9. mars, og selv om det var deltakerrekord denne gangen, så er det fortsatt plass til noen flere. Man kan melde seg på i forkant, eller møte opp den aktuelle kvelden.

Resultatliste:

35 poeng: Dr. Stockman med Gode venner og Virrerafse. Førstnevnte vant etter ekstra-spørsmål.

32 poeng: Filibokus

30 poeng: HR-Unionen

29 poeng: I eksil

28 poeng: Grenseland

27 poeng: Olav og damene (geniene) og Lucky Friends

19 poeng: De grønne