Etter to års pause på grunn av koronasituasjonen så hadde klubben i fjor hobbymesse på Jevnaker og nå er de klare på ny.

Vi fyller opp hallen med kjørende modelltog og mye moro for små – og ikke minst de store! Det blir stander og boder med salg av utstyr til modelljernbane, både nytt og brukt og mye annet hobbyutstyr.

Kafé «Spisevognen» serverer kaffe, vafler, brus og pølser.

Vi skal også vise små modelljernbaneanlegg egnet for de som ikke har kjellerstuer og hobbyrom i 200 m²-klassen og et kompakt lite anlegg man kan få med seg bak i bilen.

Her kan man treffe oss i Hadeland og Ringerike Modelljernbaneklubb. Vi etablerer oss for tiden i nye lokaler på Jevnaker i Meieribygget, Meieribakken 1. Vi er åpne for besøk og for nye medlemmer. Du trenger ikke ha tog!

Vi har tog og baner så du kan få kjøre egne tog eller prøve klubbens. Det blir både Märklin/vekselstrøm og likestrøm anlegg. Vi har et hyggelig sosialt miljø, samlinger, turer, reiser og så den årlige hobbymessen, og vi har en felles bred faglig bakgrunn for bygging og drift av modelljernbaner.

Vi leker ikke med tog – vi forvalter jernbanekultur og jernbanehistorie i et håndterlig format!