– Det skjedde fordi vi fikk inn bekymringsmeldinger fra noen naboer som fryktet at en fallskjermhopper som hadde hoppet ut fra Kongens utsikt kunne ha landet inne i skogen. De var bekymret for at han kunne ha skadet seg, sier Tore Grindem, operasjonsleder hos Politiet i Sørøst.

Politiet har brukt uttrykket fallskjermhopper, men flere lesere har tatt kontakt med Ringerikes Blad og viser til at det må være en som har brukt paraglider. Det er det som er det vanlige i dette området. De viser også til at det er fra Dronningens utsikt paragliderførerne lar seg glide ut fra.

Meldingen kom inn til politiet klokka 17.39.

Da politiet kom fram til stedet viste det seg at paragliderføreren hadde landet normalt. Det var ingen personskader og vedkommende hadde allerede forlatt stedet. Politiet er likevel glade for å bli varslet i tilfeller der publikum tror noen kan ha kommet til skade.

Litt tidligere søndag ettermiddag fikk politiet melding om røykutvikling fra en bil som kjørte på E16 i Hole. Den hadde fått problemer med motoren, og bilen måtte berges. Ingen personer kom til skade.