– Dette er rett og slett et loppemarked/låvesalg til inntekt for russetiden og en russebuss vi har kjøpt, sier Adrian Henriksen.

På låvesalget selges alt fra gamle antikke varer til nyere ting. Her finner du blant annet bøker, møbler, prismelysekrone, «Alle Menn»-årgangene fra 1946-1950, minkpels, slalåmutstyr, snowboard, gamle antikke skap og lignende.

– Vi har gjennom hele sommeren samlet inn ting for dette låvesalget, vi har forhørt oss med familie og venner om de har noe de ikke trenger som de ville donere til oss for en god sak, veldig mange har gitt oss masse fint som vi kan selge. Russegutta er samstemte og syntes dette var en ekstrem god og alternativ idé for å kunne tjene inn en del penger til russetiden. Vi prøver jo å tjene mest mulig penger på dugnader, slik at vi slipper å legge inn masse penger av våre egne eller foreldres lomme, sier Adrian.

Han mener folk burde ta en tur på dette låvesalget fordi det er utrolig mye fint som skal selges, og frister med vafler, kaker og kaffe.

– Vi har også vært i kontakt med Stjernegruppen, så det vi ikke får solgt går til dem. Låvesalget er på lørdag og søndag på dagtid, i Selteveien 63, sier Adrian.

LES OGSÅ:Solgte lopper for 230.000 kroner