Gå til sidens hovedinnhold

Ringkollen reddet Norgescupen på kort varsel

Da det ble trøbbel med utstyret i Kirkerudbakken, stilte Haugsbygd Adrenalin opp og klargjorde Ringkollenparken slik at det ble mulig å arrangere Norgescup i freeski.

Med en ødelagt preppemaskin i Kirkerudbakken tok Haugsbygd Adrenalin ansvar på kort varsel.

«NOR Freeski Cupen er et toppidrettsarrangement og er derfor unntatt arrangementsforbudet og forbudet mot konkurranse på tvers av Idrettskretser. Etter god dialog med kommuneoverlegene i Oslo og i Ringerike kunne derfor arrangementene gjennomføres med stort fokus på smittevern,» skriver skiforbundet på sine nettsider.

«Søndag var det Bærums Skiklub sin tur til å arrangere, og sammen med god hjelp fra Ringkollen Parken og Haugsbygd IF ble sesongens første slopestyle konkurranse gjennomført, i strålende sol. Utøverne sparte ikke på noe og leverte rå triks på både hopp og rails i Ringkollen Parken,» skriver de videre.

På Ringkollen melder de om flotte forhold i bakken hele helgen.

– Takk til alle som besøkte oss i dag, og takk for at vi fikk besøk av Nor Freeski og så mange flinke jenter og gutter! I ukene framover har vi åpent 17–21 mandag til fredag, 10–16 lørdag og søndag, skrev Ringkollen Parken på Facebook etter arrangementet.

Kommentarer til denne saken