Sesongstart for kajakkpadlerne

SALTVANN: - Som havkajakklubb på Ringerike tar vi turen til saltvann for både dagsturer og overnattingsturer, sier Per Erik Opseth.

SALTVANN: - Som havkajakklubb på Ringerike tar vi turen til saltvann for både dagsturer og overnattingsturer, sier Per Erik Opseth. Foto:

Av

Steinsletta Havkajakklubb har sesongstart på Sundvollenstranda 1. mai.

DEL

InnsendtRingerike har en nyopprettet klubb for alle kajakkinteresserte. Klubben ble stiftet i november 2018.

Nylig fikk klubben 75.000 kroner til oppstart fra Sparebankstiftelsen. Vi teller mer enn 50 medlemmer, allerede før vi er i gang, og utover våren har vi lagt opp et intenst program som bør gi et godt tilbud til alle interesserte.

På programmet står fast onsdagspadling.

Kurs

Det blir kurs både for nybegynnere og de mer viderekomne. Det legges opp til deltakelse i kanalturen 2019 som er et koselig padlearrangement i Haldenvassdraget siste helg i mai. Vi tester ut kombinasjonen av kajakk og orientering, gjennom et nyskapende kajakk tur-orienteringskonsept, der poster blir spredd på øyer i områdets mange innsjøer gjennom sommermånedene.

Det vil også bli arrangert en kajakk-orienteringskonkurranse i vakre Øyangen i juni.

Som havkajakklubb på Ringerike tar vi turen til saltvann for både dagsturer og overnattingsturer i løpet av mai og juni.

Bygge vennskap

Alt i alt er det mye som skal skje før sommeren. Høstens program lanseres senere. Vi håper med dette å samle alle kajakkinteresserte i området i et felles godt miljø. Et miljø der en kan treffe andre likesinnede og utvikle nye vennskap.

Sesongen innledes altså 1 mai ved klubbens båthus på Sundvollenstranda. Her blir det mulighet for å prøve ulike kajakker, treffe likesinnede og å få høre om vårens aktiviteter. Vi håper å få se så mange som mulig.

Følg også med på klubbens egne hjemmesider shkk.no og klubbens egne sider på Facebook og Instagram.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags