Ringerike kommune: – Skolene drives som normalt

Ingen har fått påvist koronasmitte i Ringerike og både barnehage og skoler holder åpent som normalt.

DEL

Det melder Ringerike kommune torsdag ettermiddag.

– I dag, torsdag 12. mars er det ikke kjente tilfeller av koronasmitte i vår kommune. Alle tjenester og institusjoner drives som normalt, også skoler og barnehager, skriver de.

– Stenger alle skoler

Men klokken 12.43 kom meldingen fra NTB om at alle landets skoler stenges.

Det et ett av tiltakene regjeringen kommer med torsdag for å hindre virusspredning, etter det NTB erfarer.

Statsminister Erna Solberg (H) og helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) møter pressen for å legge fram nye tiltak for å hindre spredning av koronaviruset klokken 14 torsdag.

Også helsedirektør Bjørn Guldvog og direktør i Folkehelseinstituttet Camilla Stoltenberg vil være til stede på pressekonferansen på Statsministerens kontor.

Stenger videregående

Tidligere torsdag ble det kjent at både Hønefoss, Ringerike og Hadeland videregående stenger. Viken og Innlandet fylkeskommune har besluttet å stenge alle de videregående skolene. Innlandet stenger alle tannklinikker også.

– Per torsdag 12. mars kl. 0900 er beslutningen at møter i politiske organer gjennomføres. Ett unntak er Barn og unges kommunestyre 17. mars som avlyses. Møtene gjennomføres med redusert dagsorden og vil ikke være åpne for publikum. Møtene kan følges på web-TV som normalt, melder Ringerike kommune.

NYHETSSTUDIO: Følg korona-utviklingen her

Artikkeltags