Gå til sidens hovedinnhold

Ribbemarsjen på korona-måten

Det etterspørres om det blir Ribbemarsj nå i disse koronatider: – Jo, det blir det sier Kari Strande fra Ringerike orienteringslag.

innsendt

Hun har hatt kontakt med kommuneoverlegen og fått råd om tilpasning til smitteverntiltakene. Ribbemarsjen blir avviklet, men det blir uten matstasjon og uten bingo, men alle som vil skal få gå turen. Vi legger opp til mest mulig elektronisk registrering så fint om de fleste har installert Vipps på sine smarttelefoner. Vi sørger for køordning og avstand ved registrering og utvider tiden for arrangementet med en time slik at turdeltakerne kan spre seg litt over lengre tid.

Alle blir registret i basen over antall ganger deltakelse, men det blir ikke delt ut 5, 10, 15 og 20 års merker fysisk i år. De må hentes under neste års marsj som forhåpentligvis kan arrangeres på tradisjonelt vis. De som kvalifiserer til 25 års vase vil få denne levert og det blir også i år uttrekkspremie fra Ringerikes Blad som også vil bli levert hjem.

Siden tilbudet blir litt redusert i årets utgave har Ringerike orienteringslag besluttet å gi deler av overskuddet til Kirkens Bymisjon. Det kommer mer detaljer om Ribbemarsjen, rute, tid og sted når det nærmer seg jul.

Kommentarer til denne saken