– Jeg har fått referat fra flere om fullstendig manglende oppfølging av reglene av enkelte utesteder i Hønefoss. Stinn brakke enkelte steder å sånn skal det vel ikke være. Gjestene skal vel også registrere seg og dette skjer vist heller ikke. Politiet var registrert på stedet, men gjorde vist ingen ting. Vil ikke nevne noe navn på utestedet, men de skjønner vel kanskje selv hvor det gjelder. Syntes ikke dette er særlig bra. Fortsatt redd for koronasmitte jeg da. Og det bør alle være, mener Odd Stikbakke.

– En stor takk

– Jeg vil sende en stor takk til alle som hjalp meg da jeg falt og slo meg stygt ved Thoresen parkeringen da jeg skulle hente bilen min på lørdag. Takk til alle som kom til for å hjelpe til og en stor takk de to politimennene som kjørte meg til legevakta for sjekk, sier Marit Godtheim

– Bom på fylkesveien

– Så vidt vites har kommunestyret sagt ja til etablering av bom på tidligere E-16-strekning på Utstranda. Nå fylkesvei 2848 ( 155). Ny E-16, med bompengetakst 100 kr hver vei, krever avstenging av den gamle veitraseen. Fastboende på Sollihøgda og lokale beboere på strekningen skal slippe gjennom med kort/brikke. Men hva med turister og andre reisende, som vil besøke minnestedet på Utøykaia? Bomstasjon, og besøksgebyr, og retur opp på ny E-16? Eller samme takst som på E-16? Minnestedet vil trolig bli en rolig plett, og bompenger vil heller ikke stimulere til besøk på Utøya. Statlig planleggingstabbe for minnested, skriver Torgeir Haave Bentsen.

– Bråkete russebusser

– Er det tillatt å bråke så folk ikke får nattesøvn, spør Magne Nilsen i Dronning Åstas gate på Eikli. - Nylig sto det to store busser og holdt et voldsomt leven midt på natten, jeg tror ikke de var lokale. Politiet måtte tilkalles. Har ikke i det minste sjåførene et ansvar, spør han.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no.