Medlemsmøte i Ringerike og omegn Afasiforening

Av
DEL

LeserbrevMedlemsmøte på Benterudstua 16. oktober.

Sekretær innledet denne kvelden møtet med å ønske 26 medlemmer velkommen til møtet. En rask presentasjon av kveldens program ble gitt før vi sang velkomstsangen Viser blant venner med hjelp av Eivind Nyhagen på trekkspill.

Lise Bye Jøntvedt holdt et fint foredrag for oss om byplanutviklingen i Hønefoss. Hun har vært engasjert ang. dette i ca. 15 år. En kort informasjon fikk vi om hvordan byen var før til hva den er i dag. Hvordan kan vi få til en god by i Hønefoss og hvordan kan vi gjøre byen bedre til hva den er i dag? Hva er løsningen?

Eksempelvis flere folk, handling i sentrum, flere bedrifter i sentrum, jobbing i nærmiljøet, kultur, opplevelser og spisesteder. Interessant tema Lise og noen spørsmål vanket jo inn. For sitt engasjement hadde sekretær gleden av å overrekke Lise en blomsterhilsen fra styret.

Etter dette stemte vi i med sangen Og jeg har ingen bondegård før informasjon om konsert ble gitt. Det er flere konserter å velge i bl.a. Hans Børli, Juleønske, konsert med Bjørn Eidsvåg mm. Da interessen for tilbakemelding har vært liten oppfordres de som vil dra på konsert om å ordne dette selv. Har noen problemer med hjelp til å få bestilt billetter kan en få hjelp på Ringerikes Blad også.
Valgkomiteen er i gang med sitt arbeid og ber om at alle jobber/tenker og snakker med hverandre og gir tilbakemelding hvis noen kan tenke seg verv i styret til neste år.

Informasjon om julebord ble gitt. Dette avholdes på Klækken hotell 04.12.19. Frammøte 1600–2000. Bindende påmelding og betaling til kasserer Eivind Nyhagen innen 02.12.19. Eivind vil sende ut e-post til samtlige om innbetaling til hvilken konto.

Bursdagssang for Ellen Løken som har hatt bursdag i oktober ble sunget før vi tok kaffehygge med prat til deilige påsmurte rundstykker.
Som vanlig hører loddsalg med og alle er flinke til å kjøpe lodd. Mange fine gevinster fant sine eiere.

Før avslutning stemte vi i med 2 nye sanger Har du fyr og Dagdrivervise v/Vidar Sandbeck før vi tok vår avslutningssang Slå Ring.
En ekstra takk til dere som stilte opp på kjøkkenet denne gangen. Veldig bra jobba.
Kasserer takket for frammøte og ønsket alle vel hjem.

Neste møte er 20.11.19 kl. 1730. Da får vi besøk av Per Haakenstad som kommer og viser oss bilder og kalender fra Ringerike og Omegn. Her er det mulighet å gjøre et julegavekupp for dem som måtte ønske det.
Møtet hevet kl. 2000.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags