- Dette er kjempemoro. Jeg kunne ikke fått noen bedre 17. mai og det er artig at jeg vant og Anders Bråten ble nummer to, sier Fredrik Rolid Magnussen, entusiastisk.

Problemer underveis

Seieren betyr mye for han og gir god lyst til å satse videre for fullt. Rolid Magnussen er fra Heradsbygda mens Bråten er fra Tyristrand. De to inntok de to øverste plassene på seierspallen etter EM-konkurransen for Touring Cars i den belgiske byen Mettet.

Konkurransen gikk over to dager og hadde seks etapper.

- Lørdag ble jeg dyttet inn i en stabel med dekk og det ble store skader på bilen. Vi reparerte på bilen til to-tre tiden på natta og på morgenen etter. Mekanikerne gjorde en fantastisk jobb og fikk bilen klar, sier han.

Godt finaleløp

Før finalen lå Rolid Magnussen sist, det vil si at han startet i bakerste spor.

- Jeg vant fordi vi hadde gjort noen justeringer på bilen og fordi jeg gjorde unna runden i ekstrasporet så tidlig i løpet. Da kunne jeg bare plukke biler på slutten av løpet. Det ga en veldig god følelse, og det er supert å vinne løpet, sier han.

Nå går turen til England og runden i Lyden Hill førstkommende helg. Helgens seier i Belgia var en perfekt oppladning. Senere i vår og sommere venter runder i Tyskland, Sverige og finalerunden i Norge.

- Jeg skal kjøre alle løpene og har som mål å gjøre det best mulig, sier Rolid Magnussen.