Lørdag 17. juli åpner Ragnhild Steig Svenningsen separatutstilling på Galleri Gamle Eidsfos i Holmestrand. Utstillingen varer til og med søndag 25. juli (åpent torsdag, fredag, lørdag og søndag).

Ragnhild bor og arbeider på Atelier Smia på Norderhov i Hønefoss.

Hun er utdannet på Statens Kunst- og Håndverksskole i Oslo og på Statens Kunstakademi. Gjennom årene har hun hatt flere separatutstillinger og deltatt på gruppeutstillinger. Ragnhild har deltatt på Høstutstillingen, og i 2005 var hun som en av fire kunstnere med å representere Norge i New York på en utstilling som markerte 100 årsjubileet for Norge som selvstendig nasjon.

Hun har også stilt ut på Nasjonalgalleriet i Ulaanbaatar i Mongolia, Kemi Museum i Nord Finland, Hennie Onstad Kunstsenter, Drammen museum og mange andre steder i inn- og utland. Ragnhild Steig Svenningsen jobber både non figurativt og figurativt.

2018: Sterke lokale innslag i årets Kunst rett Vest

Ragnhild har tidligere drevet Galleri Gamle Eidsfos. I 2016 gikk driften av galleriet over til å bli styrt av EGG Kunstnerforening, og Ragnhild har deltatt i styret helt siden starten av kunstnerforeningen.

Dette er første ganger Galleri Gamle Eidsfos arrangerer separatutstilling med Ragnhild Steig Svenningsen. På denne utstillingen viser hun hovedsakelig oljemalerier, alt fra små formater til store på nesten 2x2 meter.

Maleriene spenner fra idylliske blomstermotiver og til røffe maleriske abstraherte bilder. Dette er en salgsutstilling.