Gå til sidens hovedinnhold

Rådmannen i Jevnaker sier opp

Artikkelen er over 2 år gammel

Rådmann May-Britt Nordli i Jevnaker har sagt opp sin stilling.

Det melder hun i en pressemelding.

Nordli vil fortsette som rådmann ut august.

I pressemeldingen begrunner Nordli oppsigelsen med at hun oppnår aldersgrensen for rådmenn denne høsten. Rådmenn har en særaldersgrense på 65 år. Like fullt var det så sent som i oktober 2017 at hun fikk fornyet tillit fra kommunestyret.

LES OGSÅ: Rådmannen i Jevnaker får 32.000 kroner i lønnspålegg

Nordli skriver at hun «har hatt en fantastisk spennende tid som rådmann».

Hun trekker fram godt samarbeid:

– Det har vært meget godt, både med de ansatte og de folkevalgte i Jevnaker kommune. Jeg kommer selvfølgelig til å savne dette fellesskapet.

Det har også tidvis stormet rundt Nordli, ikke minst i forbindelse med fjorårets mest betente sak i Jevnaker: Hennes ønske om å legge ned korttidsavdelingen ved Jevnaker omsorgs- og rehabiliteringssenter.

I pressemeldingen skriver Nordli videre:

«Jevnaker kommune har hatt stor framgang på mange områder de senere årene. Kommunen oppnår gode resultater på Kommunebarometeret, sammenliknet med andre kommuner, og vi arbeider godt med utvikling av tjenestene og hele organisasjonen.

Det er blitt attraktivt både å besøke og å bosette seg i Fjordlandsbyen Jevnaker. Jevnaker har per tiden den beste befolkningsveksten i regionen. Vi står foran et stort Jevnaker-år med store opplevelser på løpende bånd: Van Gogh-utstilling på Hadeland Glassverk, Høy på landet-festivalen, Badepark og Randsfjordfestivalen. Til slutt åpning av ett av verdens mest spennende nye bygg dette året: ny kunsthall på Kistefos.

Det er derfor et godt tidspunkt å overlevere stafettpinnen til en ny administrativ leder i Jevnaker kommune, som sammen med nyvalgt kommunestyre kan trekke opp veien videre for Jevnaker.»

1. september begynner Nordli som konsulent i Skagerak consulting. Der skal hun arbeide med lederrekruttering og organisasjons- og lederutvikling.

LES OGSÅ: Kommunen pusset opp servicetorget: Spurte ikke funksjonshemmede om råd
Kommentarer til denne saken