Navn: Hedda Elisabeth Rustad

Alder: 15

Bor: Hønefoss

Aktuell: Vant tre gullmedaljer sammen med laget sitt i NM

Når begynte du på turning?

Jeg begynte å turne da jeg var fem år gammel.

Hvordan var det å delta på NM i Hønefoss?

Å delta i NM i Hønefoss var en fantastisk opplevelse! Det blir jo hjemmebane for meg, og dermed ekstra gøy. Det var utrolig morsomt å lykkes sammen med Oslo, og jeg ble rørt av at så mange kom og så på og støttet meg.

Hvorfor byttet du fra Ringerike til Oslo?

Det var flere grunner til at jeg byttet klubb. Det handlet mest om at jeg ville trene oftere og satse mer på idretten min. I Oslo er det lettere for meg å gjøre dette. I tillegg har jeg hatt pappaen min som trener i nesten ti år, så å få nye trenere var et pluss. Det er også flere gymnaster der på mitt nivå, og det gjør treningen morsommere

Hva er det beste med å trene med Oslo?

Det er så mye som er bra med Oslo! Det er vanskelig å velge en ting, jeg har det veldig bra der. Allikevel tror jeg noe av det beste er at jeg får så god hjelp til å nå målene mine, og at trenerne er så utrolig flinke!

Hvor mange ganger i uken trener du?

Jeg trener fem ganger i uken; mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag. I tillegg har vi treningssamlinger i helgene iblant.

Hvem er forbildet ditt?

Et av forbildene mine er mamma. Hun er alltid snill og støtter meg uansett hva.

Hvor ser du deg selv om fem år?

Om fem år ser jeg meg selv i New York! Jeg har alltid elsket byen og har bestemt meg for at jeg skal bo der en gang i løpet av livet.

Favorittserie?

Favorittserien min er «Gossip girl».

LES FLERE INTERVJUER:

LES OGSÅ: