Gå til sidens hovedinnhold

Peder (18) er ny russepresident

Artikkelen er over 4 år gammel

Denne uken har vi tatt pulsen på Peder Moi Alme.

Puls

Alder: 17

Bor: Hønefoss

Aktuell: Russepresident ved Ringerike vgs. 2017/2018

Hvorfor valgte du å stille som russepresident?

Jeg valgte å stille som president fordi jeg syntes det virket som en interessant og lærerik oppgave, og fordi jeg føler jeg kommer til å gjøre en god jobb.

Hva er dine mål for russetiden?

Mitt hovedmål for russetiden er å skape en russetid som alle kan delta i. Da mener jeg at alle skal kunne være med på alt, og at det ikke skal sette en stopper eller brems dersom du er på russebil, russebuss eller er vandreruss.

Hva er det beste med russetiden?

Det er jo litt vanskelig for meg å svare på dette nå før russetiden. Men jeg vil tro at det beste er samholdet man finner med venner, også med venner man ikke trodde man kom til å få så god kontakt med.

Har du satt i gang å planlegge hvordan du skal klare å få til en god russetid? Hva er din strategi?

Hittil har jeg snakket litt med de andre medlemmene i russestyret, og planlegger nå et møte hvor vi alle kan bli litt bedre kjent og litt bedre kjent med hverandres roller slik at vi vet hvor vi har hverandre. Strategien min vil være å ta en ting av gangen, og prøve å ha full kontroll hele tiden, og ikke minst være tidlig ute med det aller meste.

Et råd til neste års russ?

Rådet mitt er å tenke på hverandre, og prøve å inkludere alle, men dette tror jeg de fleste selv forstår også når vi kommer til russetiden.

Hva er viktigst for deg å få til som russepresident?

Det viktigste for meg er å få til en russetid som går så knirkefritt som overhodet mulig. Dette gjelder også før russetiden da det er mye planlegging som skal i boks. Jeg ønsker også å skape et godt forhold mellom politiet, medruss og folk som bor rundt om i området.

LES OGSÅ:  Neste års russ ønsker å skape en busstrend

Kommentarer til denne saken