Tar pulsen på: Haley Shea fra Sløtface

  Haley Shea (24) er vokalist i bandet Sløtface. Bandet vant Spellemannprisen 2018 i kategorien rock. I forrige uke holdt de konsert på Hønefoss videregående skole som en del av Den Kulturelle Skolesekken. PULS-redaksjonen tok en prat med vokalisten.

  Haley Shea (24) er vokalist i bandet Sløtface. Bandet vant Spellemannprisen 2018 i kategorien rock.I slutten av november spilte bandet for elevene på Hønefoss videregående skole. Puls har tatt pulsen på vokalisten.

  DEL

  PulsDa du var liten, hva ville du bli når du ble stor?

  Jeg ville bli egyptolog. Forske på pyramidene og Egypt.

  Kaffe eller te?

  Kaffe.

  Pizza eller taco?

  Pizza.

  Hvis du kunne velge en artist å være for en dag, hvem ville det vært?

  Det er vanskelig, men egentlig Taylor Swift. For jeg har hørt at hun blir rullet inn og ut i en stor koffert for at ikke paparazzien skal ta henne.

  SPELLEMANNPRISEN: Haley Shea (24) er vokalist i bandet Sløtface som vant Spellemannsprisen 2018 i kategorien rock.

  SPELLEMANNPRISEN: Haley Shea (24) er vokalist i bandet Sløtface som vant Spellemannsprisen 2018 i kategorien rock. Foto:

  Hva er hovedbudskapet i bandet deres?

  Det er vel å kommunisere spesielt med unge folk om ting som betyr noe for oss, og høre hva som er viktig for dem. Masse forskjellig som for eksempel feminisme, miljø, aktivisme, det å være engasjert i lokalsamfunnet sitt. Alle de tingene er grunnen til at vi startet bandet vårt.

  Hvordan var det å vinne Spellemannprisen?

  Det var veldig stas! Jeg hadde faktisk aldri noen gang trodd at vi kom til å vinne den. Og jeg sa til alle at det ikke var en sjanse, fordi «Motorpsycho», som er Norges mest legendariske rockeband noensinne, var nominert i samme kategori, så det var helt sykt og veldig stas. Også hadde jeg nesten mistet stemmen den dagen, så det hørtes ut som stemmen min er så mye mørkere enn alle guttene jeg spiller i band med. Så det kommer til å være morsomt for alltid!

  SLØTFACE: Bandet fikk Spellemannprisen i 2018. De besøkte Hønefoss videregående skole.

  SLØTFACE: Bandet fikk Spellemannprisen i 2018. De besøkte Hønefoss videregående skole. Foto:

  Artikkeltags