Navn: Marie Skov Clausen og Maria Marzano Røgeberg

Alder: Maria (17) og Marie (16)

Aktuell: Meldte seg på Norske Talenter og gikk videre til neste runde.

Hvorfor meldte dere dere på Norske Talenter?

Marie: Vi meldte oss på Norske talenter fordi vi så en mulighet til å vise fram hva vi har, og for å få en Kick Start på sangkarrieren vår. Målet vårt når vi meldte oss på var å røre flest mulig med musikken vår, slik at de også får den følelsen vi får når vi framfører.

Maria: Jeg er enig i alt Marie sier, men jeg har en grunn til fra min side. Jeg sluttet på videregående skole for å satse på musikk, som er det jeg vil drive med i livet. Jeg ønsker å ta alle muligheter jeg kan få, og påmelding til Norske Talenter var en perfekt mulighet for både meg og Marie.

Hvor lenge har dere sunget?

Maria: Jeg har sunget så lenge jeg kan huske. Det er spesielt på grunn av faren min, som er minst like mye musikkentusiast som meg, så jeg har derfor hatt et godt forhold med musikk gjennom miljøet jeg er vokst opp i.

Marie: Jeg har sunget så lenge jeg kan huske, og var ivrig når det gjaldt alt av musikk som liten. Jeg fikk også et veldig bra forhold med musikk gjennom miljøet jeg har vokst opp i.

Hva er det beste med å synge?

Marie: Det jeg synes er det beste med å synge er at man kan bruke det til hva som helst. Om man er lei seg så kan musikk og sang hjelpe ekstremt mye for å føle seg bedre. Man finner på en måte seg selv gjennom musikk, for det er veldig personlig og sårt for mange, samtidig som man får utvikle seg.

Maria: Det jeg syns er best med musikk er måten den får meg til å føle meg. Den setter meg inn i en magisk verden som ikke går an å beskrive. Den verdenen er helt fantastisk å være i, og jeg klarer ikke å få den samme følelsen av noe som helst annet, utenom av Marie da. Man utvikler seg og lærer noe nytt hele tiden.

Hvordan kom dere fram til å hete Mellow?

Begge: Vi lette lenge etter et duo-navn, men det var vanskelig å finne noe som vi følte passet helt perfekt. Men etter noen måneder kom Maria med forslaget «Mellow». Navnet gir en skikkelig god følelse, og vi kjente at det navnet var helt perfekt, både på grunn av definisjonen av ordet som på en måte beskriver oss. Begge navnene våre begynner M og favorittfargen vår er gul, yellow – så da ble Mellow kult.

Hvordan var det å komme videre i Norske Talenter?

Maria: Å komme videre i Norske Talenter er veldig stort og uvirkelig. Det er jo ett lite steg nærmere drømmen vår som er å leve av musikk. Det betyr ekstremt mye, og ja, det er bare veldig rart og uvirkelig. Jeg husker ikke noe av det dommerne sa rett etter vi var på scenen for jeg tenkte at det bare var en drøm.

Marie: Å komme videre i Norske Talenter var veldig rart for å være ærlig. Når vi først kom dit følte jeg at jeg kom til en helt annen verden, og at jeg på en måte var i en slags boble. Alt som skjedde inni den bobla ble veldig rart når vi kom ut av den igjen. Det beste ordet å beskrive opplevelsen på er surrealistisk, for det føles ikke som om at vi egentlig har vært der.

Hvordan var det å opptre foran dommerne?

Marie: Å opptre foran dommerne var veldig spesielt. Jeg pleier ofte å bli veldig «starstrucked» av alle jeg har sett på TV, men når jeg så dommerne følte jeg ingenting. Det føltes som at jeg så dem på TV, og ikke at de faktisk satt foran oss og snakket til oss. De var veldig hyggelige.

Maria: Det føltes som at jeg satt hjemme med Virtual Reality briller hjemme i stua og så på Norske Talenter. Det er en litt latterlig følelse, om man kan si det, siden jeg har sett på Norske Talenter i så mange år. Så det at vi opptrådte foran dem var supergøy, men rart.

Hva gjør dere om 10 år?

Maria: Om ti år er jeg på turné med Marie, og vi har forhåpentligvis dratt på en World-Trip som vi alltid har drømt om. Vi driver vel med det vi liker best, som er musikk. Det skal nok mye til for å nå alt det her, men det er drømmen og dit skal vi komme uansett hva.

Marie: Om ti år er drømmen å leve av musikk med Maria, og jobbe med det vi liker best. Jeg håper vi har opplevd mye innen 10 år, sitter igjen med en hel haug gode minner og opplevelser, og har et liv foran oss fylt med mer musikk og glede.

Kaffe eller te?

Maria: Jeg har drukket kaffe hverdag siden jeg var 7–8 år, så kaffe vinner!

Marie: Kaffe for the win!

LES OGSÅ: Camilla (18) og Selma (16) danser på TV