For min generasjon har videospill utgjort en relativt stor rolle i det dagligdagse liv.

Det kommer stadig nye og mer moderne konsoller og spill, som revolusjonerer spillverdenen. Det er en bransje som utvikler seg veldig fort.

Fra å være et litt usosialt produkt, er det raskt blitt et sted man kan hoppe på for å «møte», og snakke med venner – man kan til og med skape nye vennskap.

LES OGSÅ: – Liker å skape gode historier

Min spillhistorie

Selv har jeg vært med på dette kjøret i rundt 10 år, og har sett hvordan utviklingen av spill har skutt i været på kort tid.

Det føles ikke lenge siden jeg satt på gutterommet med far, og prøvde å redde Princess Peach, som var fanget av den onde Bowser i Super Mario 64.

Heller ikke den gangen jeg var hos noen venner og kappkjørte rundt i en eventyrverden på bil i Mario Kart.

Per dags dato har mine venner og jeg vært innom utallige spillkonsoller. Vi har sosialisert mye rundt spill, noe jeg ikke tror kommer til å stoppe med det første.

LES OGSÅ: Klare for julekonsert

Spillanmeldelser

Fremover kan vi vente en rekke spillanmeldelser fra Pulsredaksjonen. Vi har fått gleden av å gjøre en avtale med Bergsala, den offisielle distributøren av Nintendo i Norge, som kommer til å samarbeide tett med ungdomsredaksjonen vår framover.

Jeg har fått æren av å stå i spissen for dette prosjektet, og kommer i hovedsak til å være den ansvarlige for anmeldelser i denne sjangeren, med noen unntak i ny og ne.

Dette gleder meg veldig, og jeg håper det er mange spillentusiaster der ute, som vil finne dette interessant å lese.

Videre har vi ambisjoner om å utvide spillanmeldelsene våre til noe annet enn bare tekst, men den ideen ligger foreløpig på vent.

I dag har vi fått muligheten til å anmelde to spill – Xenoblade Chronicles X, til Nintendo Wii U, og Mario & Luigi Paper Jam Bros, til Nintendo 3DS.