Gå til sidens hovedinnhold

«Battlefield 1 Beta»: Verdt å sjekke ut

Artikkelen er over 5 år gammel

Vi kickstarter helgen med en rykende fersk spillanmeldelse signert Carl August Klevjer.

Utgiver: DICE/EA

Det har vært knyttet mye oppmerksomhet rundt den kommende lanseringen av «Battlefield 1», den svenske spillgiganten «DICE» sitt nye bidrag til den verdenskjente Battlefield-serien.

Til tross for at spillet har fått tildelt tallet 1 bak tittelen, er det allerede elleve spill i serien som har pågått siden lanseringen av «Battlefield 1942» i 2002.

Og det er også grunnen til at det kommende spillet har fått den tittelen det har fått, utviklerne har nemlig valgt å gå enda lenger tilbake i tid enn tidligere, nærmere bestemt første verdenskrig. 

Til tross for at spillet fortsatt er på «beta-stadiet» og kun har ett spillkart å boltre seg på, så er dette kartet til gjengjeld stort, rikt og har varierte omgivelser.

I første omgang har man to valg, enten å spille den velkjente «conquest»-modusen som Battlefield har blitt kjent for, eller en nyere variant kalt «Rush».

I førstnevnte er reglene enkle. To lag slåss om ulike kontrollpunkter på kartet, og laget som holder dem lengst, vinner til slutt matchen.

I «Rush» er lagene mindre, og det ene laget har rollen som angripere, hvor det andre skal forsvare ulike områder fra disse. Kartet i betaen er basert på en ørken, og ligger under Det Ottomanske Imperiet, dagens Tyrkia.

Du får muligheten til å spille som både Det Ottomanske Imperiet, eller motstanderne Storbritannia.

Om betaen representerer hvordan den kommende lanseringen blir, er vanskelig å si. Dessverre føles ikke spillet enda som et nytt og frisk pust i Battlefield-serien.

I tillegg til inkluderingen av hester og luftskip, samt at vi får et gjensyn med både flere typer kjøretøy og fly, føles «Battlefield 1» foreløpig ut som det samme som sin forgjenger i hovedserien.

Men likevel har vi enda ikke hørt noe om verken enspiller-delen eller fått den ferdige lista med kartene vi kan vente oss i flerspillerdelen.

Og er du enten en dedikert «fanboy» eller helt ny i serien, anbefales det virkelig å sjekke dette ut!

Spillet blir lansert 21. oktober 2016, og kommer ut på PC, Playstation 4 og Xbox One.

LES OGSÅ:

Kommentarer til denne saken