Opptur:

Sommertoget

NRK Sommertoget rullet inn på Hønefoss stasjon 2. august. Artister, lokale matprodusenter og helt vanlige folk gjorde seg klare for festen og på perrongen. Og på kvelden fikk hele landet oppleve smakebiter av vår kjære by.

Skolestart

For mange er skolestart en opptur. To måneder med ferie kan for noen være litt lenge dersom man er ferdig med å være turist, og er lei av å bare ligge på sofaen. Så det komme inn i gamle rutiner, med  trening og vanlig hverdag er deilig for noen.

Ferie!

Etter et langt år med skole og arbeid har det vært godt med en lang sommerferie, det må vi ikke glemme. Sommerferien i år har gått lynraskt forbi, men det har vært masse tid til å slappe av før skoleåret satte i gang i midten av august.

Nedtur:

Dårlig vær

Sommeren startet med veldig fint vær i flere uker, noe som er uvanlig her til lands. Men etter mange fine solværsdager kom det dårlige være, og allerede i slutten av august fikk vi kjenne på gufset av høst.

Terror 1

I løpet av sommeren 2017 har det vært mye terror rundt om i verdenen. Like før sommerferien var i gang kom terroren til Manchester, under en konsert med den amerikanske artisten Ariana Grande. Som følge av dette valgte hun å sette opp en støttekonsert for å minnes de omkomne.

LES OGSÅ: Karine Jonsrud Pedersen: Skal jeg holde meg unna store folkemengder?

Terror 2

Noen uker senere kjørte en lastebil inn i en folkemengde samlet foran en moske i London og mot slutten av ferien skjedde det et terrorangrep i Barcelona, hvor en varebil kjørte inn i en stor folkemengde. Mange folk har blitt drept, skadet, såret og redde. Det er grusomt og tragisk, og vi ønsker at det skal ta slutt.

LES OGSÅ: – Man kan ikke slutte å leve, det er jo det terroristene vil