Heit eller teit: Safari melkesjokolade

SAFARISJOKOLADE: Den nye safarisjokoladen.

SAFARISJOKOLADE: Den nye safarisjokoladen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det kommer stadig flere nye sjokolader på markedet, hvor alle de ulike typene kjemper om å bli best likt blant folk. I høst kom det enda en ny type melkesjokolade i butikkene – Safari melkesjokolade. Dette er en melkesjokolade med biter av Safari kjeks, en godt kjent kjekstype.

DEL

MeningerDen nye sjokoladen med kjeksbiter virker fristende, nettopp fordi den er ny og konseptet er kjent; safarikjeks og sjokolade.

Forskjellen er bare at mengden med kjeks og sjokolade nå er helt byttet om på.

Jeg digger vanlig Safarikjeks og melkesjokolade, så denne var ikke vanskelig å like for min del. Innpakningen til den nye melkesjokoladen har en sterk oransje farge som er lik innpakning som Safarikjeksen.

Den er dermed lett å få øye på og plukke med seg i handlekurven. Tross de positive sidene ved denne sjokoladen blir den veldig lik mye annet som allerede eksisterer. Den kan blant annet minne litt om Crispo eller Kvikk Lunsj, som begge inneholder en form for kjeksbiter.


Safari melkesjokolade er definitivt godt, og er kanskje noe jeg kjøper igjen hvis den settes ned i pris.

For øyeblikket er den altså litt for lik mye annet, som også er en del billigere. Men alt i alt er det en veldig god sjokolade – laget for alle sjokoladeelskere der ute.

Dom: Heit!

LES OGSÅ: Puls tester: Årets nye småis


Artikkeltags