– Framtidig russ bør bli med på revy - det er så gøy

ANBEFALER Å VÆRE MED: Hedda Marie Solbakken Midtbø (18), Ruth Synøve Aamodt Sørensen (18) og Thomas Kvamme Urnes (18) anbefaler framtidige russ å engasjere seg i revyen.

ANBEFALER Å VÆRE MED: Hedda Marie Solbakken Midtbø (18), Ruth Synøve Aamodt Sørensen (18) og Thomas Kvamme Urnes (18) anbefaler framtidige russ å engasjere seg i revyen. Foto:

Av

I dag har årets russ premiere på sin russerevy «Millennium». – Nå som vi er så inni det er det kjempegøy.

DEL

PulsI kveld kan du se premieren til årets russerevy. Ruth Synøve Aamodt Sørensen (18), Thomas Kvamme Urnes (18) og Hedda Marie Solbakken Midtbø (18) har alle hatt det travelt med revyøvelser den siste tiden, kanskje spesielt den siste uken.

Gøy, givende, stressende og slitsomt

Ruth Synøve har vært en av revysjefene, og har dermed hatt mye ansvar i prosessen. Hun beskriver rollen som revysjef som utrolig gøy og givende, men legger ikke skjul på at det har vært tider hvor det både har vært stressende og slitsomt.

– En periode tenkte jeg «er dette her egentlig verdt det», men nå som vi er så inni det er det kjempegøy, legger hun til. Vi merker jo hvor samlende en revy er, og det føles bra å kunne tenke at dette er noe jeg har vært med på å gjøre. Altså at vi samler kullet som gjeng, og ikke bare en haug av enkeltindivider, sier hun.

ANSVAR: Ruth Synøve Aamodt Sørensen har mye ansvar i forbindelse med russerevyen.

ANSVAR: Ruth Synøve Aamodt Sørensen har mye ansvar i forbindelse med russerevyen. Foto:

Selv om hun har hatt mye å bedrive tiden sin med som revysjef skryter hun også av de andre som bidrar.

– Jeg har fått med meg mange utrolig flinke på laget, noe som har gjort at samtidig som jeg har hatt mer ansvar enn de fleste, så har det ikke vært så utrolig mye likevel, mener hun.

I løpet av intervjuet skytes det inn fra en av revyens ledere at noe av det morsomste med revyen er at man ser folk man vet ikke kjenner hverandre fra før, spiller sammen som om de alltid har vært bestevenner.

SE SMAKEBIT OG INTERVJU:

  – Det er kjempegøy!

  Thomas og Hedda er med på en rekke numre i revyen, og de synes det er kjempegøy å være med. Thomas mener det har vært spesielt morsomt nå den siste uken, siden det er da alle sammen har blitt mye bedre kjent.

  – Det har vært en veldig fin atmosfære sammen med alle de andre elevene. Slike oppsetninger er ikke så veldig nytt for meg, men det er jo en litt ny ting for veldig mange andre. Det er jo veldig gøy å se på dem som vanligvis ikke driver med sang og dans, som gjør det likevel og synes det er veldig artig, sier Thomas.

  – Vil du anbefale framtidige russ å bli med på russerevyen?

  – Jeg vil anbefale det på det sterkeste! Russerevyen er en opplevelse man bare ikke kan gå glipp av. Det har vært så innmari moro å være med på dette og vi har blitt mye bedre kjent med hverandre. Revy er så bra, skryter Hedda.

  FELLESNUMMER: Russerevyen har premiere fredag 25. januar.

  FELLESNUMMER: Russerevyen har premiere fredag 25. januar. Foto:

  Thomas oppfordrer alle framtidige russ til å velge å bli med på russerevyen. Han mener at tidligere russ som valgte å ikke bli med burde angre, siden russerevyen er skikkelig gøy.

  – Jeg gleder meg masse, og gruer meg masse. Jeg gleder meg mest, tror jeg, fordi revyen gir så innmari mye energi, spesielt når all russen står ute på scenen samtidig. Jeg gruer meg fordi det er tre forestillinger på lørdag og to på fredag, så jeg håper jeg har nok energi til alle sammen. Det blir spennende etter revyfest og hele pakka i tillegg, ler Thomas.

  Alt er ikke like lett

  Den største utfordringen Hedda har hatt vanskeligheter med, var det å få alle ideene ned på papiret og videre ut på scenen. Hun ønsker gjerne at publikum skal se den beste versjonen av hver idé.

  – Det blir veldig spennende å se hvordan folk reagerer på det vi har jobbet så hardt med. Det er jo litt skummelt hvis publikum ikke skjønner vitsene vi kommer med,

  En annen utfordring for russen er å få satt sammen alle numrene til en flytende revy. Thomas poengterer hvor viktig det er at alt sitter for at det skal bli en bra revy. Alt fra sanger, danser og tekster til rekvisitter som skal ut og inn, overganger og hvem som skal ha hvilke mikrofoner til enhver tid.

  – Bli revysjef!

  I likhet med Thomas og Hedda anbefaler også Ruth Synøve alle framtidige russ å være med på revyen, men også å stille som revysjef. Hun forteller at det er en svært god erfaring å ha med seg videre, og at det er et stort prosjekt med mye penger involvert, som gjør at man lærer veldig mye av det.

  – Du må være forberedt på både oppturer og nedturer for å kunne passe som revysjef, ettersom alt ikke vil gå på skinner, og det vil på en måte alltid være noen ting som går litt mot deg, legger hun til og advarer samtidig om at det vil ta mye tid, samtidig som du i tillegg har skole, venner og familie.

  – Det er ikke bare en dans på roser altså, og det er veldig greit å ha med seg andre folk også, så du ikke står alene om det, avslutter hun.

  LES OGSÅ:

  Send tekst og bilder «

  Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

  Artikkeltags